Rezultate Bacalaureat 2016/Când se publică pe Edu.ro notele la BAC

Ultima actualizare:

    Elevii care au susținut examenul de Bacalaureat așteaptă afișarea rezultatelor în perioada următoareFoto Getty
Elevii care au susținut examenul de Bacalaureat așteaptă afișarea rezultatelor în perioada următoareFoto Getty

Rezultate Bacalaureat 2016/Absolvenții de clasa a XII-a care s-au înscris și au susținut examenul de Bacalaureat vor afla primele note marți, pe 12 iulie și pe cele finale pe 16 iulie, după depunerea contestațiilor.

Rezultate Bacalaureat 2016 / Pentru elevii care au absolvit stagiul liceal, emoțiile nu s-au terminat. Aceștia așteaptă cu nerăbdare notele de la examen. Primele rezultate Bacalaureat 2016 vor fi afișate pe 12 iulie până la ora 16.00. Tot în aceeași zi vor putea fi depuse contestațiile în intervalul orar 16.00 - 20.00, potrivit Mediafax.ro. Notele finale vor fi publicate și pe site-ul oficial al Ministerului Educației pe 16 iulie după soluționarea contestațiilor.

Rezultate Bacalaureat 2016 București | Calendar BAC 2016

- 12 iulie: Afisarea rezultate BAC 2016, pana la ora 16.00- 12 iulie: Depunerea contestaţiilor BAC 2016, între orele 16.00 - 20.00- 13 - 15 iulie: Solutionarea contestatiilor BAC 2016- 16 iulie: Afisarea rezultatelor finale BAC 2016

Rezultate Bacalaureat 2016 | Cum se depun contestațiile

Contestaţiile la probele scrise de la Bacalaureat 2016 se depun şi se înregistrează la centrul de examen, în perioada prevăzută de calendarul examenului de bacalaureat.

Preşedintele centrului, împreună cu unul dintre vicepreşedinţi, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestaţiile şi le înregistrează. 

Cererile prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, însoţite de un borderou în care se precizează numele candidaţilor şi probele, respectiv, disciplina/disciplinele pentru care este depusă contestaţia se înaintează comisiei din centrul zonal de evaluare, de către un delegat al comisiei din centrul de examen.După centralizarea cererilor prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, lucrările se secretizează. Secretizarea se face, în toate centrele zonale de evaluare din judeţ, cu acelaşi tip de hârtie pusă la dispoziţie de comisia de bacalaureat judeţeană/a municipiului Bucureşti . După aceasta, se aplică ştampila „Bacalaureat 2011 – C.Z.E.”

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net