Rezultate Bacalaureat 2016. Liceul unde n-a luat nimeni Bac-ul de 6 ani

liceu_1.jpg

Rezultatea Bacalaureat 2016, promovabilitate zero, nici un elev nu a luat Bac-ul
Liceul din Orțișoara înregistrează un record negativ la Bacalaureat (Foto: gsaorti.wix.com)

Liceul Tehnologic Agricol din Orțișoara (Timiș) a înregistrat o performanță greu de egalat. Nici un elev absolvent al clasei a XII-a nu a promovat examenul de Bacalaureat. Deși nu e singura instituție de învățământ care se confruntă cu această situație, la Orțișoara acest lucru se repetă de șase ani. Liceul Agricol din localitatea timișeană are, însă, o singură clasă de a XII-a, formată din opt elevi. La simularea examenului de Bac din luna martie a acestui an, elevii au luat note de 1, 2 și 3, cea mai mare fiind una de 5,70 la Limba română.

Tot în Timiș s-a înregistrat promovabilitate zero la Liceul Teoretic Socrates și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto. La fel stă situația și la liceul din Sânnicolau Mare. Procentul de promovabilitate în Timiș este de 63,25%.

Notă de trecere nu au putut lua nici elevii Liceului Tehnologic Ditrău și ai Liceului Teoretic Cristuru Secuiesc din Harghita. În județul Arad, situația e similară. Aici, Liceul de nevăzători Sfânta Ana nu are nici un absolvent promovat. La Colegiul UCECOM Spiru Haret din Arad au dat examen patru absolvenți de clasa a XII-a, însă nici unul nu a promovat.

 

 

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5