Rezultate alegeri locale Suceava. Liberalul Ion Lungu, al patrulea mandat

Ultima actualizare:

    Ion Lungu, PNL (foto: svnews.ro)
Ion Lungu, PNL (foto: svnews.ro)

Alegeri locale 2016 Suceava | Prezența la vot Suceava | Rezultat confortabil pentru primarul în exercițiu al Sucevei, Ion Lungu. Liberalul a obținut 42% din voturi, conform numărătorii paralele a partidului, scor care îi asigură astfel al patrulea mandate. Iată cum s-au îngălbenit județele din Moldova.

Ion Lungu l-a surclasat pe contracandidatul său, Tiberius Brădățan (PSD), cu 3.000 de voturi, obținând cel de-al patrulea mandat consecutiv la Primăria Sucevei. “Sunt un om realist, cu picioarele pe pământ, greul de-abia de acum începe. “Începând de astăzi, mă voi duce la Primărie și mă voi ocupa de lucrurile presante, să ducem la îndeplinire ceea ce am promis sucevenilor”, a declarat Ion Lungu, conform obiectivdesuceava.ro.

Din numărătoarea paralelă a voturilor, realizată la sediul Partidului Național Liberal, a rezultat că Ion Lungu a obținut 42% din voturile cetățenilor din orașul Suceava. Actualul primar a intrat în echipa PNL în februarie 2016, după ce până acum candidase independent. Ion Lungu este unul din cei trei primari liberali care conduc municipii reședință de județ în Moldova. Primăriile din Botoșani și Piatra Neamț au fost câștigate, de asemenea, de liberali. Rezultatul este încă indecis la Galați, unde candidatul PSD, Ionuț Pucheanu, are un ușor avans în fața liberalului Nicușor Ciumacenco. Conform datelor preliminare, Pucheanu ar fi obținut 23.213 voturi, iar Ciumacenco - 21.828 de voturi.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net