Rezultate alegeri locale 2016. Boc îi îndeamnă pe clujeni să vină la urne

Ultima actualizare:

    Emil Boc, fost prim-ministru, speră să rămână edil al ClujuluiFoto: Remus Florescu
Emil Boc, fost prim-ministru, speră să rămână edil al ClujuluiFoto: Remus Florescu

Primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat în jurul orei 10.00, fiind însoţit de liderii locali ai PNL.

Edilul în funcţie, care candidează pentru un nou mandat, le-a solicitat clujenilor să meargă la urne. “Am votat cu cei care au modernizat Clujul, îmi respect toţi contracandidaţii şi îi îndemn pe clujeni să vină la vot”, a declarat Boc. Întrebat despre aşteptările de la noul primar, el a susţinut:  “Vedem de luni încolo”.

Ponta a venit la Târgu Jiu

Fostul premier Victor Ponta a mers, duminică dimineaţă, la Târgu Jiu, unde i-a însoţit la vot pe primarul în funcţie, Florin Cârciumaru, candidat al PSD pentru al cincilea mandat, dar şi pe social-democratul Ion Călinoiu, actualul şef al Consiliului Judeţean Gorj, care speră la un nou mandat. ”Sper să câştigăm şi la Târgu Jiu, şi în toată ţara. Deşi am buletinul în altă parte, sunt cu sufletul tot aici, unde am votat mai mulţi ani, când aveam mutaţie aici”, a spus Ponta.

Cârciumaru are un dosar de corupţie la DNA, fiind acuzat că ar fi cumpărat o pensiune la un preţ subevaluat de la o firmă cu care Primaria Târgu Jiu, pe care o conduce, avea contracte. Ion Călinoiu, la rândul lui, este trimis în judecată Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu pentru fals în formă continuată.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net