”Revoluția fiscală” se amână din nou. Guvernul are ședință miercuri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ședința extraordinară de Guvern, în care trebuia să se aprobe modificările fiscale, s-a amânat. Vineri, când a fost programată, Executivul a anunțat că va fi reprogramată la o dată ulterioară, iar toată lumea a crezut că va fi astăzi (6 noiembrie), ceea ce nu s-a întâmplat.

”Revoluția fiscală” pe care vrea să o facă Guvernul, amânată vineri pe motiv că nu s-au dat toate avizele necesare, ar fi trebuit să se producă luni, 6 noiembrie.

Întrebat, astăzi, 6 noiembrie, când va avea loc ședința de Guvern, premierul Mihai Tudose a răspuns ”miercuri, ca de obicei”, scrie digi24.ro. Se pare, însă, că va fi o ședință ordinară și nu se știe dacă vor fi adoptate și măsurile fiscale, pentru care inițial era nevoie de o ședință extraordinară.

Întrebat dacă a discutat cu liderul PSD Liviu Dragnea, după protestele de duminică seară, premierul Mihai Tudose a răspuns sec: ”Nu”, scrie aceeași sursă.

Oficial, se știe doar că parlamentarii au fost convocați la o ședință a grupurilor reunite, la 14.30, la care este așteptat să vină și premierul Tudose.

Măsurile fiscale propuse de Guvern au fost criticate de toate părțile implicate: patronate, sindicate, Consiliul Economic şi Social, dar și Consiliul Fiscal, iar președintele Iohannis a numit aceste modificări ”țopăială fiscală”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net