”Revoluția fiscală” se amână din nou. Guvernul are ședință miercuri

Citeste tot despre: 

Ședința extraordinară de Guvern, în care trebuia să se aprobe modificările fiscale, s-a amânat. Vineri, când a fost programată, Executivul a anunțat că va fi reprogramată la o dată ulterioară, iar toată lumea a crezut că va fi astăzi (6 noiembrie), ceea ce nu s-a întâmplat.

”Revoluția fiscală” pe care vrea să o facă Guvernul, amânată vineri pe motiv că nu s-au dat toate avizele necesare, ar fi trebuit să se producă luni, 6 noiembrie.

Întrebat, astăzi, 6 noiembrie, când va avea loc ședința de Guvern, premierul Mihai Tudose a răspuns ”miercuri, ca de obicei”, scrie digi24.ro. Se pare, însă, că va fi o ședință ordinară și nu se știe dacă vor fi adoptate și măsurile fiscale, pentru care inițial era nevoie de o ședință extraordinară.

Întrebat dacă a discutat cu liderul PSD Liviu Dragnea, după protestele de duminică seară, premierul Mihai Tudose a răspuns sec: ”Nu”, scrie aceeași sursă.

Oficial, se știe doar că parlamentarii au fost convocați la o ședință a grupurilor reunite, la 14.30, la care este așteptat să vină și premierul Tudose.

Măsurile fiscale propuse de Guvern au fost criticate de toate părțile implicate: patronate, sindicate, Consiliul Economic şi Social, dar și Consiliul Fiscal, iar președintele Iohannis a numit aceste modificări ”țopăială fiscală”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1