Revoltător! Un jandarm a lovit cu piciorul un tânăr care se plimba cu bicicleta

jandarm.jpg

Lovit cu piciorul de jandarm
Biciclistul a fost agresat de jandarm
Foto: Captură video
Citeste tot despre: 

O filmare făcută cu telefonul și postată pe reţelele sociale arată cum un jandarm loveşte cu piciorul un tânăr care ieşise duminică la plimbare cu bicicleta. Postarea a strâns mii de vizualizări şi zeci de critici la adresa jandarmului.

Secvențe șocante la Brăila! Pe filmuleţul postat pe reţelele sociale se vede cum un jandarm şi un poliţist verifică actele unui tânăr care se plimba cu bicicleta. După ce tânărul se urcă pe bicicletă şi pleacă, jandarmul îl izbește cu piciorul. Femeia care a filmat scena violentă îi reproşează jandarmului gestul, iar acesta îi răspunde că ar fi procedat în aceeaşi manieră cu orice persoană.

Jandarmeria Brăila s-a sesizat în legătură cu acest caz şi a format o comisie care va analiza imaginile şi va lua măsurile care se impun. ”La nivelul inspectoratului a fost constituită o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni şi cu alte informaţii. Cert este că nu tolerăm în nici un caz un comportament abuziv”, menționează reprezentanţii Jandarmeriei Brăila.

Vezi video pe adevarul.ro!
 

Loading...

Citește și

  • politist local

    Epidemia de coronavirus pare să nu fie un motiv suficient de bun pentru un poliţist local din Galaţi de a se menține într-o stare de alertă și a asigura respectarea regulilor. Din contră, situația în care ne aflăm l-a determinat pe bărbat să apeleze la băuturile bahice în timpul programului de muncă. Polițistul a fost filmat, iar imaginile cu el purtând uniformă și clătinându-se în încercarea de a se menține în picioare au făcut înconjurul mediului online.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1