Revoltător! Un jandarm a lovit cu piciorul un tânăr care se plimba cu bicicleta

Ultima actualizare:

    Biciclistul a fost agresat de jandarmFoto: Captură video
Biciclistul a fost agresat de jandarmFoto: Captură video

O filmare făcută cu telefonul și postată pe reţelele sociale arată cum un jandarm loveşte cu piciorul un tânăr care ieşise duminică la plimbare cu bicicleta. Postarea a strâns mii de vizualizări şi zeci de critici la adresa jandarmului.

Secvențe șocante la Brăila! Pe filmuleţul postat pe reţelele sociale se vede cum un jandarm şi un poliţist verifică actele unui tânăr care se plimba cu bicicleta. După ce tânărul se urcă pe bicicletă şi pleacă, jandarmul îl izbește cu piciorul. Femeia care a filmat scena violentă îi reproşează jandarmului gestul, iar acesta îi răspunde că ar fi procedat în aceeaşi manieră cu orice persoană.

Jandarmeria Brăila s-a sesizat în legătură cu acest caz şi a format o comisie care va analiza imaginile şi va lua măsurile care se impun. ”La nivelul inspectoratului a fost constituită o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni şi cu alte informaţii. Cert este că nu tolerăm în nici un caz un comportament abuziv”, menționează reprezentanţii Jandarmeriei Brăila.

Vezi video pe adevarul.ro! 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net