Revoltător! Așa s-a rugat un tânăr rom din Oltenia la biserică: “Fereşte-ne pe noi de virusul acesta şi îl dă către români!”

Ultima actualizare:

    El e bărbatul de etnie romă care s-a rugat în biserică
El e bărbatul de etnie romă care s-a rugat în biserică

Un bărbat de 28 de ani s-a filmat în timp ce se afla în biserica din comuna doljeană Cetate şi a postat rugăciunea pe internet. În video se aude cum tânărul rom îi cere lui Dumnezeu să-i ocrotească doar pe cei din etnia lui.

Scandalos! Un tânăr de etnie romă s-a filmat cu telefonul în Biserica Sfântul Gheorghe din Cetate, la sfârşitul lunii februarie. „Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ţie Împărate Ceresc, fereşte-ne pe noi ţiganii de virusul acesta şi îl dă către români, ca să moară toţi romanii şi ţiganii sa trăiască. Slavă Ţie Doamne, slavă Ţie”, spunea tânărul, în timp ce se închina şi ţinea în mâini cartea de rugăciuni.  

Ajuta la curățenie în lăcașul de cult

Poliţiştii au aflat de existenţa imaginilor după ce acestea au fost făcute publice. ”În cursul zilei de luni, 20 aprilie, polițiștii Secţiei 9 Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat s-a filmat în incinta unei biserici din Cetate, în timp ce profera expresii de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, persoană care obişnuia să ajute la curăţenie în lăcaşul de cult, în vârstă de 28 de ani, din localitate, s-ar fi filmat în ipostaza respectivă la data de 22 februarie”, anunță inspectorul principal Cosmin Grădinaru, de la IPJ Dolj.    

“Să-i fie rușine!”

Enoriaşii bisericii au reacţionat dur când au aflat ce făcea tânărul pe care-l vedeau des în lăcaşul de cult. “Credeam că e băiat cu frică de Dumnezeu. Venea şi făcea curăţenie la biserică. Nu se poate să spui aşa ceva. Ce are cu românii? De ce noi să murim şi să trăiască ei? Să-i fie ruşine!”, s-au revoltat oamenii.  

“Vă rog, iertați-mă”

În urma scandalului iscat, tânărul rom s-ar fi căit într-un final, scrie gds.ro. „Îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat. Mii de scuze tuturor. Românilor, imi pare rău şi vă rog să mă iertaţi. Cu toţii greşim. Îmi asum greşeala. Vă rog, iertaţi-mă”, spune bărbatul. Poliţiştii l-au amendat pe rom cu 200 de lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net