Revelion în Piaţa Constituţiei. Ce surprize li se pregătesc bucureştenilor

Ultima actualizare:

    Nu mai puţin de cinci revelioane în aer liber „ameninţă”să transforme cel mai mare oraş al ţării într-o imensă scenă de petrecere
Nu mai puţin de cinci revelioane în aer liber „ameninţă”să transforme cel mai mare oraş al ţării într-o imensă scenă de petrecere

Revelionul este una dintre cele mai aşteptate sărbători ale anului. Petrecerea din noaptea dintre ani trebuie să fie una memorabilă şi fastuoasă. Aşa că dacă nu ai alte planuri pentru această noapte, Revelionul din Piaţa Constituţiei va aduce în faţa bucureştilor 130 de artişti, precum Mandinga, Connect-R, Vunk, Loredana şi Smiley.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, Primăria Municipiului Bucureşti, prin intermediul ArCuB, organizează în noaptea trecerii dintre ani "un spectacol incendiar" în Piaţa Constituţiei.

Peste 130 de artişti vor evolua pe o scenă de dimensiuni impresionante - 280 de metri pătraţi, unde 80 de tehnicieni au amplasat 200 de lumini inteligente, 250 de metri pătraţi de ecrane cu led, 600.000 waţi de lumini şi 250.000 waţi de sunet şi 70 de kilometri de cabluri.

Cei care se vor hotărî să-şi petreacă noaptea dintre ani în Piaţa Constituţiei vor putea să se bucure şi de "cel mai spectaculos show de artificii din România".

Pentru realizarea spectacolului vor fi folosite peste 20 de tone de materiale pirotehnice care au fost special importate pentru acest eveniment din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie şi China. Programul de 15 minute va fi lansat printr-un sistem performant, de ultimă generaţie - wireless, din 27 locaţii din curtea Palatului Parlamentului, desfăşurate pe o distanţă de peste 500 de metri. În Piaţa Constituţiei, Revelionului Capitalei va începe pe 31 decembrie, de la ora 20.00. Accesul la eveniment este gratuit.

Potrivit comunicatului, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prezent vineri în Piaţa Constituţiei unde pregătirile sunt în toi.

"Eu îi invit pe toţi cei care vor să iasă din casă la Revelionul Bucureştiului, din Piaţa Constituţiei. Suntem pregătiţi să vă oferim câteva ore bune de distracţie. Ne dorim să intrăm cu speranţă în noul an. La mulţi ani, tuturor!", spune Sorin Oprescu în comunicat.

Întâmpinarea Anului Nou în Piaţa Constituţiei a devenit un obicei pentru mulţi dintre bucureşteni, evenimentul fiind organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ArCuB, de 6 ani.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net