Revelion pentru toate portofelele

Ultima actualizare:

    Pârtiile de schi, una dintre atracţiile staţiunii Poiana Braşov
Pârtiile de schi, una dintre atracţiile staţiunii Poiana Braşov

Se apropie Sărbătorile de iarnă, iar hotelierii se bat deja în oferte pentru Revelion. Poiana Braşov rămâne cea mai scumpă staţiune când vine vorba despre petrecerea din ultima noapte a anului. La Bran Moieciu, preţurile sunt şi de trei ori mai mici. Amatorii de petreceri ieşite din tipar pot opta pentru destinaţii care nu scot mulţi bani din buzunar.

Preţuri «electrice» la Poiana Braşov

La hotelurile de 4 şi 5 stele, minivacanţa de Revelion pleacă de la 700 € de persoană şi poate depăşi 1.000 €. Pachetul include patru sau cinci nopţi de cazare, demipensiune şi cină festivă de Revelion.Hotelierii oferă meniuri româneşti, dar şi din bucătăria internaţională, iar muzica este live. În pachet intră gratuit accesul la SPA, piscină, sală de fitness, dar şi cluburi de joacă pentru copii. De asemenea, turiştilor li se oferă şi transport gratuit la pârtiile de schi. Preţurile sunt mai mici la hotelurile de 2 şi 3 stele - de la 300 € de persoană până la 500 €.Pachetele sunt tot pentru  patru sau cinci nopţi, cu demipensiune şi masă festivă de Revelion şi 1 ianuarie 2017. „Chiar dacă este o destinaţie scumpă, pachetele de lux se vând primele. Mulţi turişti aleg staţiunea pentru hotelurile luxoase, dar şi pentru domeniul schiabil bine pus la punct”, spune Cristian Rogozea, reprezentant agenţie de turism.

Produse tradiţionale la Bran

Mulţi turişti vin aici, atraşi de frumuseţea locurilor. O minivacanţă de patru sau cinci zile la Bran Moieciu, cu pensiune completă, foc de tabără şi masă de Revelion, costă între 200 şi 300 € de persoană.Aici turiştii sunt întâmpinaţi cu brânzeturi de Bran, pastramă, cârnaţi şi slănină de casă. Nu lipsesc vinul, ţuica şi gemurile de casă.

Preţuri «cumsecade »la Râşnov

Orăşelul este aproape de Poiana Braşov, iar turiştii găsesc preţuri mai mici. Un pachet de Revelion pleacă de la 150 de euro de persoană şi poate ajunge la 250 de euro.Oferta include patru nopţi de cazare, demipensiune şi cină festivă. „Râşnovul se vinde bine deoarece mulţi turişti se cazează aici, dar merg la schi în Poiana Braşov”, detaliază Cristian Rogozea.

Cu Mocăniţa în Maramureş

An de an, trenul turistic este rezervat de sute de persoane care vor să surprindă peisajul minunat de pe Valea Vaserului. Mocăniţa circulă şi de Revelion, iar pachetele sunt accesibile, dar trebuie făcută rezervare din timp, întrucât locurile sunt limitate.

Trenul cu aburi, având vagoane încălzite, pleacă din gara CFF Vişeu de Sus, străbate valea Vaserului până la Novăţ/Paltin, după care se întoarce.Pachetul turistic cuprinde, pe lângă călătorie, însoţitor de tren şi ghid turistic, cafele, gogoşi sau ţuică fiartă. Durata călătoriei cu Mocăniţa este de trei ore. Pachetul All Inclusive (cu un platou grill şi băutură răcoritoare) costă 105 lei pentru un adult, 95 lei pentru pensionari sau studenţi şi 75 de lei în cazul şcolarilor.


    O amintire de neuitat: călătoria pe Valea Vaserului
O amintire de neuitat: călătoria pe Valea Vaserului

Revelion la ţară

O altă variantă de a petrece Revelionul ”low-cost” este la ţară. Aici puteţi da chiar o mână de ajutor în gospodărie şi puteţi participa direct la prepararea bucatelor tradiţionale. Preţurile sunt între 100 şi 150 de lei, în funcţie de activităţile cuprinse în program.Oferte pot fi găsite atât la pensiuni din Transilvania, cât şi în Bucovina. Asemenea petreceri de Revelion costă între 175 şi 200 de lei de persoană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net