REVELION 2012: Petreceri în Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, "Vanghelion" la Romexpo

Ultima actualizare:

    Locuitorii oraşului vor avea parte  de cel mai scump Revelion din ţară
Locuitorii oraşului vor avea parte de cel mai scump Revelion din ţară

Aproximativ 50.000 de bucureşteni sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, unde vor cânta şi dansa alături de cei mai de succes artişti, alţi 8.000 alegând "Vanghelionul" de la Romexpo, care intră din nou în seria petrecerilor, după o pauză de doi ani.

Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei vor fi şi în acest an scenele marilor petreceri de Revelion din Capitală, scrie Mediafax.

Pro TV şi Pro FM păstrează tradiţia şi oferă un super concert de Revelion "Live Revolution", cu cei mai de succes artişti din România, printre care se numără Smiley, CRBL şi Loredana, show-ul din Piaţa Revoluţiei din Capitală fiind prezentat, pentru al 15-lea an consecutiv, de George Vintilă.

"De-a lungul acestui an, mulţi au fost de părere că 2012 va fi ultimul an pe care îl vom petrece pe Terra, personal, nu am timp să cred aşa ceva, dar să intrăm puţin în rol şi să ne închipuim că e ultima noapte de petrecere de care avem parte. Au zis-o alţii înaintea noastră: «Let's party like there is no tomorrow»", spune George Vintilă, care prezintă de 15 ani consecutiv Revelionul "Live Revolution" ProFM şi Pro TV şi care îi aşteaptă pe toţi în Piaţa Revoluţiei.

La concertul de Revelion "Live Revolution" sunt aşteptate să participe aproximativ 15.000 de persoane, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Primăria Capitalei organizează în acest an petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei sub deviza "Bucureştiul cântă!".

Pe scena din Piaţa Constituţiei vor cânta, de la ora 19.30, Iris, Voltaj, Proconsul, Zdob şi Zdub, Bere Gratis, Vunk, Direcţia 5, Pepe, Smiley şi CRBL.

Surpriza serii va fi un spectaculos foc de artificii, sincronizat pe ritmuri compuse şi orchestrate de pianistul Bogdan Ota, devenit celebru în urma ocupării locului al doilea în finala concursului "Norske talenter/ Norvegienii au talent".

Primăria Capitalei estimează că aproximativ 30.000 de bucureşteni vor petrece Revelionul în Piaţa Constituţiei.

Şi pentru bucureştenii care nu vor să se distreze de Revelion în aer liber au fost pregătite petreceri cu muzică, focuri de artificii şi meniuri tradiţionale sau franţuzeşti.

"Vanghelionul" de la Romexpo intră din nou în seria petrecerilor organizate de Revelion în Capitală, după o pauză de doi ani.

Al nouălea "Vanghelion", organizat de primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va avea şapte mii de invitaţi la Pavilionul Central şi o mie de invitaţi la "Revelionul seniorilor".

Petrecerea, la care va participa şi primarul Marian Vanghelie, începe la ora 21.00 şi se termină la ora 5.00 sau 6.00 dimineaţa, cu "Periniţa", iar prezentatorii evenimentului vor fi Ramona Bădescu şi Claudiu Bleonţ.

Invitaţii lui Vanghelie vor fi încântaţi de vedeta internaţională Toni Braxton, dar şi de Ştefan Bănică Jr. şi Pepe, precum şi de trupe româneşti precum Holograf sau Voltaj.

La miezul nopţii, Ovidiu Lipan Ţăndărică va susţine un spectacol extraordinar în faţa Romexpo.

Meniul servit invitaţilor va fi unul franţuzesc, "asezonat" cu mâncăruri din bucătăria românească. Biletele au costat 150 de lei la Pavilionul Central şi 30 de lei la "Revelionul seniorilor".

O altă petrecere este cea organizată la Opera Naţională Bucureşti, unde va fi o seară specială, cu muzică clasică, o reprezentaţie artistică de calitate şi o distribuţie de excepţie, urmate de cina festivă, tombola, focul de artificii şi alte surprize.

Maratonul Revelionului la Operă, organizat pentru al şaselea an consecutiv, începe la ora 18.00. Artiştii Marian Pop, Crina Zancu, Petre Burca, Antonela Bârnat, Lucian Corchis, Daniel Filipescu, Vasile Chisiu, Veronica Anusca şi Valentina Tudose îşi vor încânta spectatorii în noaptea de sărbătoare cu opereta "Liliacul, compusă de Johann Strauss-fiul, o producţie a teatrului liric londonez Royal Opera House (Covent Garden).

Rolul lui Frosch va fi interpretat de Pavel Bartos, actor al Teatrului Odeon. Momentele de balet vor fi interpretate de Cristina Dijmaru, Bogdan Canila, Monica Petrică. Soliştii vocali, balerinii, orchestra şi corul ONB, coordonat de maestrul Stelian Olariu, vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta. Ca în fiecare an, o serie de invitaţi surpriză vor participa la "Balul prinţului Orlofsky" din actul al II-lea.

Bucureştenii care au ales să petreacă Revelionul la Opera Naţională au dat pentru un bilet între 458 de lei şi 550 de lei.

Şi Sectorul 6 a pregătit o petrecere de Revelion, în Parcul Drumul Taberei, unde sunt aşteptate aproximativ 1.200 de persoane.

Peste 1.100 de poliţişti şi 400 de jandarmi din Capitală vor asigura ordinea publică în zonele în care sunt organizate petreceri de Revelion.

Pentru petrecerea de Revelion organizată în Piaţa Revoluţiei, începând de sâmbătă, ora 20.00, va fi restricţionată circulaţia rutieră pe Calea Victoriei (între Piaţa Victoriei şi strada Ion Câmpineanu), pe strada Ştirbei Vodă (între strada Luterană şi Calea Victoriei), pe străzile George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem I. Dobrescu şi C.A. Rosetti.

De asemenea, pentru petrecerea din Piaţa Constituţiei, traficul rutier va fi restricţionat pe Bulevardul Unirii (între bulevardele I.C. Brătianu şi Libertăţii), de sâmbătă, ora 22.00 până duminică, la ora 6.00, şi pe Bulevardul Libertăţii (între Bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie), de sâmbătă, ora 23.00 până duminică la ora 2.00.

Metroul şi autobuzele care leagă centrul Capitalei, unde sunt organizate petrecerile în aer liber, de celelalte zone vor circula în noaptea de Revelion.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net