Revedere emoţionantă între românul condamnat la moarte în Malaezia şi tatăl său

Ultima actualizare:

    Ionuţ Gologan se află în închisoare de doi ani, fiind condamnat la moarte după ce a fost prins cu droguri asupra sa, pe aeroportul Kuala Lumpur
Ionuţ Gologan se află în închisoare de doi ani, fiind condamnat la moarte după ce a fost prins cu droguri asupra sa, pe aeroportul Kuala Lumpur

Revedere emoţionantă! După aproape doi ani, Dumitru Gologan şi-a văzut băiatul, închis într-o închisoare din Malaezia. Tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia a sosit, ieri, în ţară şi a povestit cum a decurs întâlnirea cu Ionuţ.

Duminică, la ora 13.45, pe Aeroportul Internaţional Otopeni, Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuţ, a sosit în România, după ce a mers să-şi vadă fiul după gratii.

Întâlnirea nu a durat decât o oră şi jumătate, iar Ionuţ a plâns când şi-a văzut părintele. “Nu am cum să vă descriu zâmbetul lui Ionuţ când l-a văzut intrând în sală. S-a luminat aşa cum nu cred că l-am văzut vreodată”, a mărturisit Camelia Tudose, consul al României în Malaezia, pentru ziarul Ring.

Bărbatul a vorbit cu fiul lui la telefon şi l-a văzut printr-un geam, la câţiva centimetri distanţă.

Ionuţ se află în închisoare de doi ani

Ionuţ Gologan se află în închisoare de doi ani, fiind condamnat la moarte după ce a fost prins cu droguri asupra sa, pe aeroportul Kuala Lumpur.

Tânărul de 23 de ani ar urma să fie spânzurat în luna august, dar Ministerul Afacerilor Externe şi consulul României în Malaezia încearcă prin orice mijloace să împiedice această condamnare la moarte.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net