Reţinut de poliţişti după ce a urcat de patru ori la volan fără permis

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov

Un adevărat pericol public. Un bucureştean de 44 de ani s-a urcat băut la volan şi fără a poseda permis de conducere. Nu o dată, ci de patru ori. Bărbatul a fost reţinut luni pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov şi urmează să fie propus pentru arestare preventivă.

A băut câteva pahare şi apoi a urcat la volan. Culmea tupeului, individul nu avea nici permis de conducere şi putea produce în orice moment o tragedie. Mai mult, bărbatul îşi făcuse un obicei din a conduce autovehiculele sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis.

De patru ori a fost prins de poliţiştii ilfoveni, iar azi a fost reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru săvârşirea a patru infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în trei dintre situaţii fiind sub influenţa alcoolului (0,20 mg/l, 0,32 mg/l şi 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat). Suspectul a săvârşit faptele în perioada octombrie 2016 – iulie 2017.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net