Reţeta succesului pentru un 10 curat la BAC - VIDEO

Ultima actualizare:

Au fost elevi la unele dintre cele mai cunoscute licee din Capitală. Răzvan a studiat la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu", în timp ce Alina a fost elevă la Liceul Teoretic „Jean Monnet".  

Rezultatul obţinut la examenul de maturitate i-a surprins doar pe ei, pentru că notele lor din liceu au demonstrat potenţialul celor doi. Unul dintre secretele care i-au urcat pe podium este faptul că  Răvan şi Alina au dat dovadă seriozitate când a venit vorba de studiu.  

Emmy a renunţat la BAC pentru un concert în Turcia

Corina Bud, exces de cofeină înainte de BAC

Iată ce au făcut fotbaliştii la BAC!

56% din elevi au picat BAC-ul! În 20 de licee, nici un promovat

Absolvenţii de 10 au avut grijă să participe la sesiunile de pregătire organizate de profesorii lor după ore, pentru a recapitula materia pe care au învăţat-o de-a lungul celor patru ani de liecu. „Profesorii au fost îngăduitori şi au rămas peste ore ca să lucrăm pe variante de subiecte", e spus Răzvan. Tinerii au avut grijă să fie stăpâni şi pe materiile care puteau să le ridice probleme. „Dacă înveţi pe parcurs, se sedimentează totul", a explicat Alina.

VEZI AICI O GALERIE FOTO CU CEI DOI ELEVI

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net