Restricții reintroduse în Berceni, Bragadiru și Voluntari, unde rata incidenței a depășit 2 la mie

Ultima actualizare:

    foto: Pixabay
foto: Pixabay

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a dispus o serie de măsuri care urmează a se aplica începând de marţi, în localităţile Berceni, Bragadiru şi Voluntari, unde rata de incidenţă COVID-19 cumulată la 14 zile a ajuns la 2,24, 2,30 şi respectiv 2,08 la mia de locuitori.

Printre măsurile impuse se numără obligativitatea măștii în spațiile publice, piețe, târguri, stații pentru transportul în comun, iar adunările publice vor fi limitate. Măsurile anunțate de Prefectura Ilfov intră în vigoare la miezul nopții.

„În spațiile publice, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura”, prevede articolul 4 al hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgență Ilfov.

Potrivit Prefecturii Ilfov, în Berceni rata incidenței este 2,24/1.000 locuitori, în Bragadiru – 2,30/1.000 locuitori, iar în Voluntari – 2,08/1.000 locuitori.

Hotărârea CJSU Ilfov pote fi citită integral aici

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net