Restricții pe Autostrada Soarelui și pe Autostrada Sibiu-Deva

restrictii_autostrada_soarelui.jpg

Atenție, șoferi! Traficul va fi restricţionat în următoarele două săptămâni pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui
Atenție, șoferi! Traficul va fi restricţionat în următoarele două săptămâni pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui
FOTO: adevarul.ro

Atenție, șoferi! Traficul va fi restricţionat în următoarele două săptămâni pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui. Vineri, 22 martie, sunt restricţii şi pe Autostrada Sibiu – Deva.

Informați-vă înainte de a pleca spre mare sau spre Sibiu! Centrul Infotrafic anunţă că, în următoarele două săptămâni, traficul este restricţionat pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi. Vineri, 22 martie, circulaţia este restricţionată şi pe Autostrada Sibiu – Deva.

Restricții pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, pentru aproximativ două săptămâni, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 51, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, pe sensul spre litoral, este restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea de lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie.

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie”, a transmis Inforafic.

De asemenea, Infotrafic anunţă că, vineri, 22 martie pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 259+600 m, pe sensul Sibiu către Sebeş, circulaţia rutieră va fi restricţionată astăzi, între orele 09.00 şi 15.00, pe banda a doua, pentru înlocuirea parapetului median.

Loading...