Restricții pe Autostrada Soarelui și pe Autostrada Sibiu-Deva

Ultima actualizare:

    Atenție, șoferi! Traficul va fi restricţionat în următoarele două săptămâni pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada SoareluiFOTO: adevarul.ro
Atenție, șoferi! Traficul va fi restricţionat în următoarele două săptămâni pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada SoareluiFOTO: adevarul.ro

Atenție, șoferi! Traficul va fi restricţionat în următoarele două săptămâni pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui. Vineri, 22 martie, sunt restricţii şi pe Autostrada Sibiu – Deva.

Informați-vă înainte de a pleca spre mare sau spre Sibiu! Centrul Infotrafic anunţă că, în următoarele două săptămâni, traficul este restricţionat pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi. Vineri, 22 martie, circulaţia este restricţionată şi pe Autostrada Sibiu – Deva.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, pentru aproximativ două săptămâni, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 51, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, pe sensul spre litoral, este restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea de lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie.

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie”, a transmis Inforafic.

De asemenea, Infotrafic anunţă că, vineri, 22 martie pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 259+600 m, pe sensul Sibiu către Sebeş, circulaţia rutieră va fi restricţionată astăzi, între orele 09.00 şi 15.00, pe banda a doua, pentru înlocuirea parapetului median.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net