Restricţii de trafic în centrul staţiunii Sinaia, pentru etapa a cincea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

viteza-in-coasta-etapa-840x454.jpg

Campionatului Naţional de Viteză în Coastă
A cincea etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019 va avea loc pe traseu urban, în Sinaia, în perioada 20-21 iulie
foto: fras.ro

Nu doar în drum spre mare sunt probleme în trafic, ci și spre Valea Prahovei, acolo unde mulți români fug de caniculă, pentru aerul curat de la munte. Weekend-ul acesta, bulevardul care traversează staţiunea Sinaia şi mai multe străzi adiacente vor fi închise de vineri până duminică, pentru etapa a cincea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Circulaţia rutieră este închisă, începând de vineri, de la ora 11.00 şi până duminică la ora 21.00, pe bulevardul Carol I, principala arteră rutieră care traversează staţiunea Sinaia, precum şi pe străzile Octavian Goga, Eroilor şi Mănăstirii, tronsoane pe care se va desfăşura Trofeul Sinaia Forever - Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, anunţă Poliţia Prahova. Traseul de competiţie include şi străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drumul Nou Cota 1400 ( între Taverna Sârbului şi restaurantul Schiori) care vor fi închise traficului rutier în zilele de sâmbătă şi duminică între orele 05:00 şi 20:00.

Care sunt rutele alternative

Autorităţile recomandă ca rute alternative pentru accesul în străzile Sportului, Tisei, Trandafirilor, Drum Cota 1400 ruta Bld Ferdinand- strada Opler- Drum Forestier Vulpărie- Drum Cota 1400: pentru accesul în cartierul Furnica ruta Buvelardul Carol I- strada Cuza Vodă/ strada Mihail Kogălniceanu- strada Gh. Doja/ strada Aosta- Drum Nou Cota 1400 iar pentru accesul către Braşov/Bucureşti ruta Bulevardul Carol I- strada Gării- strada 13 Septembrie- Bulevardul Ferdinand. Conform datelor furnizate de Primăria Sinaia, “Trofeul Sinaia” face parte din calendarul competiţional al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, fiind a V-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.Traseul de concurs are o lungime de peste 3 kilometri şi are ca punct de start Piaţeta Eroilor şi continuă pe străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului şi Drumul Nou al Cotei 1400. La această ediţie a “Trofeului Sinaia” intră în cursă şi două autovehicule electrice, primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, urmând a pilota unul dintre ele.

Loading...

Citește și

  • Pe o porțiune de 12 km se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri. Căile de rulare spre Litoral sunt închise pentru lucrări de reparație

    Scandul iscat de hotelieri a dat roade. În urma discuțiilor cu aceștia s-a stabilit astăzi, 11 iunie, ca lucrările la Autostrada Soarelui să se suspende până pe 15 septembrie. Decizia a fost luată după o oră de negocieri la sediul Comapaniei Naționale pentru Ifrastructură Rutieră (CNAIR).

  • De la începutul anului 2014 au demarat lucrările la Lotul trei al autostrăzii A1 Lugoj - Deva, un tronson de 21 de kilometri între Ilia şi Holdea. Constructorii estimează că le vor finaliza în vara acestui an, cu o întârziere de trei ani faţă de termenul prevăzut în contractul iniţial.