Restaurantul Mioriţa, demolat după 22 de ani

Ultima actualizare:

    Aşa arăta localul,  în zilele lui  bune (Fotografii: Sever Gheorghe )
Aşa arăta localul, în zilele lui bune (Fotografii: Sever Gheorghe )

Au început "curăţenia" de primăvară! Reprezentanţii Primăriei Capitalei au demolat, ieri, unul dintre cele mai vechi localuri din Parcul Herăstrău. Restaurantul Mioriţa a fost făcut una cu pământul, pentru că proprietarul nu avea autorizaţie de construcţie.

A fost ridicat în 1992, iar în tot acest timp mulţi bucureştenii i-au trecut pragul. Restaurantul Mioriţa devenise, în cei 22 de ani de la deschidere, o emblemă a Parcului Herăstrău. Aflat chiar la intrare, aproape de Debarcader, acesta era mai tot timpul plin. Ieri, însă, buldozerele, trimise de Primăria Capitalei, l-au făcut praf.

Angajaţii Primăriei Capitalei au demolat clădirea neautorizată

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Patronul investise 170.000 de euro

simeon stalpnicul png

"Vineri am primit înştiinţarea, iar azi, la ora 7.00, (n.r.ieri) au venit să-l demoleze. Sunt disperat, am doi copii acasă. Am băgat 170.000 de euro şi plătesc o chirie lunară de 4.000 de euro. În restaurant aveam 100 de locuri, iar acum am rămas cu chioşcurile din faţă. Nu ştiu din ce am să trăiesc vara asta", ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Dumitru Vişan (47 de ani), cel care a închiriat localul anul trecut.

Omul spera că vara asta îşi va scoate banii învestiţi, deşi ştia că proprietarul era în litigiu cu primăria de trei ani. Reprezentanţii Primăriei Capitalei spun că societatea Capivox Alexim, cea care deţine Mioriţa, a construit ilegal pe domeniul public, pe o suprafaţă de 380 mp, restaurantul, terasa şi chioşcul din faţă. Potrivit Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement, "La Gondola", Restaurantul Isoletta, al Ramonei Bădescu şi Aqua Restaurant sunt alte localuri ridicate ilegal în Herăstrău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net