Renovare de modă nouă la români! Apartament cu duba în perete

Ultima actualizare:

    Blocul în care a fost ”parcată”o dubă în perete a ajuns celebru în Bacău
Blocul în care a fost ”parcată”o dubă în perete a ajuns celebru în Bacău

Ce mai inventează românul pentru a-și personaliza apartamentul? La Bacău, un locatar de la parterul unui bloc și-a zidit în perete o parte din duba pe care a șofat, relatează deșteptarea.ro

Iniţiativa proprietarului a devenit realitate în mai multe etape potrivit presei locale. Mai întâi a fost pusă toată duba, dar în urma uimirii și întrebărilor indiscrete ale vecinilor, apartamentul a fost modificat și în perete a fost pusă doar partea din spate a mașinii.

Acum, pe bloc se mai poate observa doar forma autoutilitarei. Proprietarul nu a explicat nimănui noua concepție a locuinței, dar dacă a vrut să atragă atenția a reușit cu vârf și îndesat!

În alte zone ale țării inventivitatea locatarilor, în goana după spații în plus a dus la construirea acestora în cele mai ciudate moduri. Astfel, în Galați, potrivit digi24.ro, foarte mulţi localnici şi-au extins locuinţele ilegal: şi-au improvizat balcoane spaţioase ce se sprijină pe stâlpi de fier sau camere de depozitare cocoţate la 10 metri înălţime.

Potrivit legilor în vigoare, orice construcție neautorizată poate fi demolată de autorități

Parteneri

image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net