Reguli de acces la concertul Scorpions de la Romexpo

Ultima actualizare:

    Concertul Scorpions va începe la ora 21.00Foto: arhivă personală
Concertul Scorpions va începe la ora 21.00Foto: arhivă personală

Câteva ore îi mai despart pe fanii legendarei trupe "Scorpions" de întâlnirea cu idolii lor, care vor concerta în această seară la Romexpo. Evenimentul de marţi (12 iunie) face parte din turneul "Crazy World". În deschidere vor cânta Salamandra și Compact B. Programul concertului, precum și regulile de acces, au fost comunicate de către organizatori.

Trupa Scorpions revine la Bucureşti, marţi, la Romexpo, în cadrul "Crazy World Tour", în care artiştii promit să cânte hituri precum "Wind of Change", "Still Loving You", "Rock You Like a Hurricane", "Send Me an Angel". În deschiderea show-ului vor urca pe scenă trupele Compact B cu invitat Leo Iorga şi Salamandra.

Trupa Scorpions a mai cântat în România în iulie 2016. Anul acesta, artiştii revin la București cu un nou spectacol, ce marchează cea de-a 7-a vizită a formației în România. 

Programul concertului Scorpions 

Organizatorii au comunicat programul spectacolului de la Romexpo. Asrfel de la ora 17.00, se vor deschide porţile pentru public, iar două ore mai târziu vor urca pe scenă cei din trupa Salamandra. De la ora 20:00, va cânta Compact B, Leo Iorga fiind invitat special. Abia de la ora 21.00, va începe concertul Scorpions. 

Cei care vor să-şi vadă favoriţii trebuie să ştie că accesul în zona de concert (Parcarea C din cadrul Romexpo- intrare din Bd. Expozitiei ) se face pe baza biletului achiziționat ori a invitației. Intrarea este permisă numai pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul își pierde valabilitatea în momentul părăsirii perimetrului spațiului concertului. Copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate.

În caz de ploaie, vă recomandăm folosirea pelerinelor. Accesul cu umbrele este strict interzis. De asemenea nu este permis accesul cu brichete, băuturi îmbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale, caști de motor, biciclete, trotinete, hoverboard, bagaje voluminoase (măsura ideală pe bagaj este cât un A4).

În incinta zonei de concert spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare și alcoolice, apă, în zona barurilor și produse alimentare/gustări în zona de Food Trucks.

Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate, distribuite în toate zonele de concert.În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:30.Este interzis consumul de substanțe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta locației concertului.

Primul concert Scorpions în România a avut loc în septembrie 1993 pe stadionul Dinamo din Bucureşti. Au urmat concerte din nou la Bucureşti: Sala Polivalentă - 2004, Sibiu - 2007, Craiova - 2008, Cluj-Napoca - 2011. În 2013 şi 2016, Scorpions a avut concerte la Romexpo.

Scorpions este una dintre cele mai renumite şi consacrate trupe rock din Germania. De-a lungul carierei, de peste 50 de ani, trupa a vândut peste 100 de milioane de albume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net