Regele Mihai este bolnav de cancer. Se retrage din viața publică

Ultima actualizare:

    Regele Mihai suferă de o formă gravă de cancerFOTO:Facebook
Regele Mihai suferă de o formă gravă de cancerFOTO:Facebook

Regele Mihai (94 de ani) este bolnav de cancer. Potrivit unor informații făcute publice de DIGI 24, Regele Mihai trece prin cea mai grea luptă din viața sa. Casa Regală a anunțat că Regele se retrage din viața publică.

Regele Mihai suferă de o formă gravă de cancer și chiar a trecut printr-o intervenție chirurgicală în acest sens. De asemenea, va urma și un tratament complex, care îl împiedică să apară în public. Casa Regală a desemnat-o pe Principesa Margareta să îl reprezinte în toate formele publice.

Regele suferă de carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

Regele Mihai a ţinut să precizeze, prin intermediul Consiliului Regal: "În ultimele săptămâni am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care familia şi ţara sărbătoresc 150 de ani dela fondarea dinastiei şi a statului român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, custodele coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său custodelui coroanei."

Declaraţia a fost citită de Andrew Popper, Şeful Casei Majestăţii Sale Regelui, în numele Consiliului Regal, reunit în zilele de 1-2 martie 2016, la Aubonne și Morges, Elveția.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net