Regele Mihai rămâne dator în continuare la stat

regele_mihai_0.jpg

rege mihai datorii proces anaf
Regele Mihai a pierdut, vineri, la Curtea de Apel, procesul prin care contestă obligaţiile fiscale către bugetul de stat

Regele Mihai a pierdut, vineri, la Curtea de Apel, procesul prin care contestă obligaţiile fiscale către bugetul de stat, decizia putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în termen de cinci zile.

“Respinge excepţia inadmisibilităţii. Respinge cererea ca neîntemeiată. Dispune restituirea cauţiunii consemnate în cuantum de 18.277,88 lei, conform recipisei de consemnare CEC Bank nr. 4207015/1 din data de 31.03.2016. Cu recurs în cinci zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată public prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 24.06.2016”, scrie în minuta Curţii de Apel Bucureşti.

Cererea Regelui Mihai I de anulare a actului administrativ din 4 mai a fost înregistrată în 8 iunie la Curtea de Apel Bucureşti - Secţia de contencios administrativ şi fiscal, scrie news.ro.

Regele Mihai I a dat în judecată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Direcţia Generală de Soluţionare a Contestaţiilor, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti şi Administraţia Sectorului 1 a Finanţelor Publice. 

Regele Mihai apare pe lista datornicilor publicată de ANAF

Regele Mihai I apare pe lista datornicilor publicată de ANAF, cu o datorie totală de peste 4,1 milioane de lei. Potrivit listei publicate de ANAF, regele Mihai I are obligaţii fiscale principale la bugetul de stat de 1.999.187 de lei şi penalităţi de 2.107.948 de lei, suma totală datorată statului ajungând la 4.107.135 de lei.

Fiscul a publicat în 16 mai lista cu datornici persoane fizice, care înregistrau restanţe de peste 1.500 lei la 31 martie. Pe listă figurează 187.230 debitori, care au de plată 3,4 miliarde lei, inclusiv din activităţi independente sau profesii libere. Din totalul acestora, Fiscul poate recupera la acest moment circa 2,3 miliarde lei.

 

Loading...

Citește și

  • Ai de dat bani la Fisc? Ai ”uitat” de câţiva ani să plăteşti impozitul pe locuinţă sau maşină? Penalităţile pe care le ai de plătit în acest moment sunt, probabil, aproape la fel de mari ca şi suma datorată. Guvernul ne iartă de aceste penalităţi. Atenţie, însă! Datoria principală trebuie achitată în următoarele 6 luni.

  • În data de 18 aprilie 1948, jurnalul France Dimanche relata despre povestea de dragoste dintre Regele Mihai al României şi actriţa italiană, celebră în epocă, Mariella Lotti, anunță Realitatea.

  • Regina Ana și Regele Mihai I s-au întâlnit pentru prima oară în 1947 la nunta Reginei Elisabeta a Angliei. "Ne-am căsătorit pentru a fi alături la bine şi la rău si iată-ne împreună, după 50 de ani, şi împreună cu familia noastră!", a declarat Regina Ana într-un interviu.