Regele Mihai are un copil secret?

Ultima actualizare:
Facsimil Regele Mihai
Facsimil Regele Mihai

Ca un scenariu de film, aşa este povestea lui Dieter Stanzeleit, de 74 de ani. El încearcă de 20 de ani să fie recunoscut ca fiul al Regelui Mihai. Până acum a pierdut mai multe procese, dar urmează altul. Va ajunge Majestatea Sa în sala de tribunal?

Regele Mihai a fost citat la Judecătoria Sectorului 1, unde va trebui să se prezinte în faţa Instanţei, în 10 aprilie, pentru stabilirea paternităţii. Aceasta a fost cerută de cetăţeanul german Dieter Stanzeleit, 74 de ani, care susţine că este fiul fostului monarh. Stanzeleit se află în posesia unor documente cu care spune că poate dovedi afirmaţiile sale. Germanul pretinde că mama sa,

Nerissa Jane Irene Bowes-Lyon, s-a căsătorit în secret cu Regele Mihai, în 7 septembrie 1939, când acesta avea 18 ani. Curând, avea să se nască la Azuga un băieţel, care ar fi fost botezat Nicolae-Vasile. Povestea continuă fabulous. Mama şi copilul sunt răpiţi de trupele SS, copilul este încredinţat unei familii din Germania, iar numele micuţului a fost schimbat în Dieter Stanzeleit. În afară că pretinde că regale este tătăl său, Dieter Stanzeleit pune sub semnul întrebării şi legalitatea căsătoriei Regelui Mihai cu prinţesa Ana de Bourbon-Parma, în anul 1948.


    Facsimil Regele Mihai
Facsimil Regele Mihai

În ciuda numeroaselor procese, până acum, germanul nu a reuşit să demonstreze că este fiului Regelui Mihai.

“În cazul în care voi fi recunoscut legal, averea care îmi va reveni ca urmaş trebuie să aparţină, după opinia mea fermă, poporului român. În acest sens, voi folosi tot ce voi primi legal, pentru înfiinţarea unei fundaţii în favoarea poporului român: în scopuri culturale, sociale şi educative”, afirmă Dieter Stanzeleit, pe pagina sa de Internet.

Cine este pretinsul fiu?

* Dieter Stanzeleit a fost un violonist german. În 2006 a publicat o carte, „Regina pierdută”, în care susține că este fiul regelui Mihai I și al Nerissei Bowles Lyon înrudită cu familia regală a Regatului Unit. * A trăit mai bine de 50 de ani ca cetățean german, abia după 1990 stabilindu-se în România. În Hanovra a studiat muzica, apoi a fost violonist şi maestru de concert. În paralel, a făcut şi afaceri.* A fost căsătorit şi are doi copii, tot muzicieni.* În 1997 s-a stabilit în București, unde conduce o firmă de consultanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net