«Regele mall-urilor», un milionar discret. Vezi ce vilă are acesta în Iaşi! FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Iulian Dascălu şi-a consolidat şi anul acesta poziţia de lider al oamenilor de afaceri ieşeni în Topul „Forbes 500 Miliardari". Criza nu l-a ocolit pe cel mai mare proprietar de centre comerciale din ţară. „Regele mall-urilor" are o avere estimată de Forbes cu 20 de milioane de euro mai mică decât cea de anul trecut. Omul de afaceri ocupă locul 45 la nivel naţional în top.

Cel mai amplu proiect imobiliar al acestuia este chiar cel din inima Iaşiului, şi anume Palas. Aici, pe o suprafaţă construită de peste 320.000 de metri pătraţi vor fi puse la dispoziţia clienţilor spaţii comerciale, birouri de clasa A, facilităţi hoteliere, apartamente şi o parcare subterană cu circa 2.500 de locuri, cea mai mare din România.

Suprafaţa închiriabilă va fi de aproape 48.000 de metri pătraţi şi va cuprinde magazine, food court, cinema, zone de recreere. Şi pentru a rămâne în top, Dascălu a bătut deja palma cu cei mai în vogă retaileri de modă.

simeon stalpnicul png

Deşi afacerile sale sunt toate la scară mare, omul de afaceri rămâne discret când vine vorba despre viaţa personală. În Iaşi, acesta deţine o vilă (foto sus) construită în zona Grădinii Botanice din dealul Copoului. Imobilul are o suprafaţă utilă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi.

Iulian Dascălu s-a căsătorit în 2007 cu timişoreanca Dorina Zagrean. Cei doi şi-au organizat nunta la o vilă din Toscana. Cununia civilă avusese loc cu câteva zile înainte, la Casa Căsătoriilor din Iaşi.

Dacă la cununia civilă au fost prezente doar cinci persoane,  la nuntă şi petrecerea de după, Iulian şi Dorina Dascălu au avut 150 de invitaţi. De atmosferă s-au ocupat Ovidiu Komornic, Horia Brenciu, şi doua trupe italiene, scria la vremea respectivă Ziarul de Iaşi.

simeon stalpnicul png

Cununia religioasa a avut loc la o biserica din provincia Lucca, şi a fost oficiata de Înalt Preasfinţitul Daniel, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, acum Patriarhul României.

În anul 2009, miliardarul Iulian Dascălu a devenit tătic. Soţia sa a născut o fetiţă, Maria, într-o clinică din Austria.

Aflaţi cât de mare este averea lui Iulian Dascălu din noul TOP Forbes 500 Miliardari pe care îl gasiţi la chioşcurile de ziare!

Citeşte mai multe amănunte despre TOP Forbes 500 Miliardari:

Burlacul Edward, cel mai tânăr miliardar român!

Divorţul l-a sărăcit pe Irinel Columbeanu

Au sărăcit cu 80 de milioane € într-un an!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net