«Regele cocainei» din Iaşi a fost săltat de mascaţi

6-actu-1-interlop-3col.jpg

Interlopul Florin Vais, selfie în faţa IPJ Iaşi, cu o zi înainte de flagrant
Citeste tot despre: 

Gata, a ajuns după gratii! Florin Vais, un interlop din Iaşi supranumit „Regele cocainei”, a fost prins în flagrant delict. El a fost reţinut în momentul în care ridica un pachet cu droguri dintr-un autocar ajuns la Iaşi din Spania. În colet se afla cocaină în valoare de 10.000 de euro.

Poliţiştii şi procurorii de la Direcţia Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism l-au săltat pe Florin Vais, un dealer celebru de droguri în Iaşi, supranumit „Regele cocainei”. Autorităţile au organizat, în noaptea de 7 spre 8 decembrie, o acţiune specială pentru reţinerea bărbatului. Vais a fost surprins în timp ce a primit un colet din străinătate. Interlopul a fost luat pe sus imediat ce a pus mâna pe coletul în care se aflau 100 de grame de cocaină, în valoare de cel puţin 10.000 de euro. Cocaina a fost adusă la Iaşi cu un autocar venit din Spania. Drogurile erau ascunse în colete care conţineau piese de maşini de lux. Potrivit anchetatorilor, afacerea cu componente de maşini era paravanul sub care Vais se alimenta cu droguri din Spania. Vais este renumit în mediul interlop din Iaşi deoarece aducea în oraş cocaină cu o puritate foarte ridicată, scrie ziaruldeiasi.ro. Coletul confiscat de poliţiştii ieşeni ar fi fost expediat din Columbia.   
Surse din rândul anchetatoriIor arată că interlopul alimenta cu droguri marile petreceri ale Cordunenilor sau ale unor manelişti celebri. Mai mulţi clienţi ai lui Vais au fost ridicaţi în aceeaşi noapte şi duşi la Poliţie pentru a depune mărturie. Martori ai descinderilor susţin că dubele mascaţilor au fost urmărite prin Iaşi de mai multe autoturisme, cel mai probabil prieteni ai interlopilor, care au încercat să pună presiune pe forţele de ordine. „Regele cocainei” şi-a făcut, cu doar o zi înainte de reţinere, un selfie în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. „Cine se trezeşte dimineaţă ajunge departe” – este comentariul care însoţeşte imaginea publicată pe reţelele sociale. În Iaşi continuă percheziţiile şi sunt audiate mai multe persoane, în cazul drogurilor de mare risc primite de Vais.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1