Recunoaşte că a omorât două femei în 48 de ore

Ultima actualizare:

    Agresorul a fost săltat  de poliţiştii din Botoşani
Agresorul a fost săltat de poliţiştii din Botoşani

E principalul suspect în două crime, una la Alba Iulia, cealaltă în nordul ţării, comise într-un interval scurt de timp. Mădălin Miki Lupu (24 de ani) ar fi ucis, vineri noapte, o femeie de 80 de ani, la Alba Iulia, şi l-ar fi rănit grav pe fiul de 53 de ani al victimei. Apoi a plecat la Botoşani şi luni i-a luat viaţa unei alte pensionare.

Criminal în serie! După episodul sângeros de la Alba Iulia, unde ar fi omorât-o cu lovituri de bâtă în cap pe Cornelia Drâmbărean, agresorul ar fi părăsit în grabă oraşul.Luni, Mădălin Miki Lupu a încercat să comită un furt din locuinţa Floricăi Dutcă, în comuna Coţuşca (Botoşani). Femeia, care împlinise 71 de ani chiar în acea zi, nu era acasă, dar a fost alertată de vecini. Când bătrâna a intrat în locuinţă, tânărul a înjunghiat-o de două ori, iar victima a murit la spital. După cea de-a doua crimă, agresorul a fost prins de poliţişti şi a recunoscut că le-a ucis pe ambele pensionare pentru a le jefui. Judecătorii Tribunalului Botoşani au admis marţi propunerea de arestare preventivă a lui Mădălin Miki Lupu. Asasinul are şapte clase, a fost condamnat pentru un viol comis în 2011 şi a ieşit anul trecut din penitenciar.

simeon stalpnicul png

Cornelia Drâmbărean (80 de ani), din Alba Iulia, a fost găsită fără suflare, sâmbătă dimineaţă, în curtea propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoş. Fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă, cu leziuni grave la cap, şi a fost transportat la spital.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net