Record inedit stabilit de un infractor din Botoșani. Bărbatul a fost arestat la trei ore după ce a fost eliberat din pușcărie

”recidivist-iasi”.jpg

Suspectul s-a comportat după eliberare de parcă vroia cu tot dinadinsul să fie arestat
Suspectul a șocat polițiștii prin violența verbală de care a dat dovadă în puținele ore în care a stat în libertate
Foto: bzi.ro
Citeste tot despre: 

Întoarcere în timp record în spatele gratiilor. Un bărbat eliberat din Penitenciarul Iași după ce a executat o condamnare pentru proxenetism și violență a comis o nouă faptă la doar trei ore după ce ieșise din arest. El a făcut scandal a amenințat polițiști și s-a ales cu o nouă condamnare

Marius Ciprian Vărzar în vârstă de 36 de ani este din Dorohoi județul Botoșani a fost închis în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi și a ieșit la termen după ce a ispășit o pedeapsă de aproape patru ani. A fost acuzat că a obligat o minoră să se prostitueze și să cerșească. Odată eliberat tânărul nu s-a învățat minte. Imediat dupa ce a ieşit din penitenciar, barbatul s-a dus în gara din Iași, a găsit un restaurant și a început să bea vârtos. Când a rămas fără bani era deja beat dar pus pe harță.

”În jurul orelor 17:40 , inculpatul a ajuns în dreptul peroanelor din staţia CFR Iaşi Nord, unde s-a aşezat pe o bancă şi a început să discute în contradictoriu cu un grup de călători care aşteptau trenul", au declarat surse din Poliția Iași.

O patrulă de poliţie care trecea prin zonă şi a văzut că individul e sub influenţa alcoolului şi face scandal i-a cerut actele. L-au luat pe Vărzar şi l-au dus la Poliția Transporturi Iași, unde l-au percheziţionat şi l-au informat că va fi sancţionat contravenţional. Vărzar s-a enervat și a început să amenințe polițiștii cu acte de violență.

”După ce i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat, acesta a adresat cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie, afirmând apoi faţă de agentul de poliţie B.I. că nu are ce-i face, că el a făcut puşcărie şi că îl va aştepta pe o alee din faţa blocului ca să-l omoare , afirmând, totodată, faţă de agentul de poliţie C.C.A, că îl va lovi şi omorî pe acesta", au consemnat polițiștii în dosarul întocmit lui Vărzar.

Scandalagiul a fost dus în aceeași seară la Spitalul de psihiatrie Socola pentru investigații și a continuat cu amenințările asupra personalului medical și polițiștilor. A doua zi, la audierile pentru emiterea mandatului de arestare a continuat să ameninţe poliţiştii, motiv pentru care a fost deschis dosar penal pentru ultraj şi ameninţare. În cele din urmă, instanța nu a avut altceva de făcut și a emis o condamnare a bărbatului la 1 an şi 8 luni de închisoare pentru scandal și ultraj, sentinţa nefiind însă definitivă.

Citiți și

Mai bine puşcăriaş decât pensionar

Nu este o vilă de lux, ci puşcăria de vis pentru orice deţinut! Poftiţi în Penitenciarul norvegian Halden

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1