Record de infracțiuni la volan. Cum circula un tânăr de 22 de ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un tânăr din judeţul Argeş a bătut orice record la volanul mașinii sale. Negativ, din păcate, căci șoferul a încălcat toate legile, fie ele scrise sau nescrise!

Tânărul s-a urcat băut la volanul unei maşini cu numere false, fără să aibă permis. A depășit limita de viteză şi a ignorat și semnalul agenţilor de la Rutieră care îi cereau să oprească. Oamenii legii au plecat pe urmele lui şi au reuşit într-un final să îl oprească, informează România TV. Luat la întrebări, tânărul le-a arătat poliţiştilor şi cât tupeu are.

Tânărul a dat bătăi de cap poliţiştilor din comuna Bârla, județul Argeş. Deşi abia se ţinea pe picioare, s-a urcat la volan. Agenţii de la Rutieră au încercat să-l tragă pe dreapta după ce au observat că mașina merge în zig-zag pe șosea. N-a oprit însă, aşa că poliţiştii s-au luat după el.

"Poliţiştii l-au imobilizat în scurt timp. Au constatat că tânărul de 22 de ani nu avea permis, era beat şi conducea o maşină cu plăcuţe false", a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt Poliţia Argeş.

În urma testării, agenții au constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, i-a uimit pe poliţişti cu tupeul de care a dat dovadă, făcând un circ monstru la fața locului.

Pentru faptele sale, tânărului i s-ar putea interzice pe viaţă să mai urce la volanul unei maşini.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net