Recidivist reţinut după ce şi-a omorât tatăl în bătaie

CLIIMA20120822_0035_1.jpg

Marius Locic a fost reţinut în dosarul fraudelor bancare (foto: arhivă)
Citeste tot despre: 

A făcut  ani grei de puşcărie pentru crimă, dar tot nu s-a învăţat minte. Un bărbat din localitatea buzoiană Căpăţîneşti, arestat în trecut pentru că şi-a ucis sora, a fost reţinut după ce şi-ar fi omorât în bătaie tatăl.

Potrivit procurorului de caz, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bătrânul a fost lovit de mai multe ori.

"A avut loc un conflict spontan între autor şi tatăl acestuia, autorul i-a plicat mai multe lovituri, survenind decesul. Au fost conflicte familiale, victima fiind în vârstă, au fost incidente, concluzia o tragem singuri. Necropsia se va realiza în cursul zilei de miercuri şi vom vedea ulterior. E vorba de omor deosebit de grav", a declarat procurorul Iulian Mocanu, informează Mediafax.

Bărbatul avea probleme cu alcoolul, localnicii povestind că îi lua pensia tatălui pentru a-şi cumpăra băutură, iar pe bătrân îl lăsa nemâncat zile întregi. Tot aceştia povestesc că în trecut, bărbatul de 44 de ani i-ar fi făcut avansuri surorii, iar pentru că aceasta nu a răspuns, a ucis-o, înjunghiind-o de mai multe ori. Acesta a ascuns cadravrul femeii sub un pat din locuinţă. A primit atunci 13 ani de închisoare, iar în urmă cu patru ani a fost eliberat.

Acum acesta este reţinut, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
 


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1