Recidivist reţinut după ce şi-a omorât tatăl în bătaie

Ultima actualizare:

    Marius Locic a fost reţinut în dosarul fraudelor bancare (foto: arhivă)
Marius Locic a fost reţinut în dosarul fraudelor bancare (foto: arhivă)

A făcut  ani grei de puşcărie pentru crimă, dar tot nu s-a învăţat minte. Un bărbat din localitatea buzoiană Căpăţîneşti, arestat în trecut pentru că şi-a ucis sora, a fost reţinut după ce şi-ar fi omorât în bătaie tatăl.

Potrivit procurorului de caz, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bătrânul a fost lovit de mai multe ori.

"A avut loc un conflict spontan între autor şi tatăl acestuia, autorul i-a plicat mai multe lovituri, survenind decesul. Au fost conflicte familiale, victima fiind în vârstă, au fost incidente, concluzia o tragem singuri. Necropsia se va realiza în cursul zilei de miercuri şi vom vedea ulterior. E vorba de omor deosebit de grav", a declarat procurorul Iulian Mocanu, informează Mediafax.

Bărbatul avea probleme cu alcoolul, localnicii povestind că îi lua pensia tatălui pentru a-şi cumpăra băutură, iar pe bătrân îl lăsa nemâncat zile întregi. Tot aceştia povestesc că în trecut, bărbatul de 44 de ani i-ar fi făcut avansuri surorii, iar pentru că aceasta nu a răspuns, a ucis-o, înjunghiind-o de mai multe ori. Acesta a ascuns cadravrul femeii sub un pat din locuinţă. A primit atunci 13 ani de închisoare, iar în urmă cu patru ani a fost eliberat.

Acum acesta este reţinut, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net