Realitatea TV, somată public de CNA din cauza lui Denise Rifai

Ultima actualizare:

    Denise Rifai a fost luată în colimator de CNAFoto: captură Realitatea TV
Denise Rifai a fost luată în colimator de CNAFoto: captură Realitatea TV

Emisiunile moderate de Denise Rifai în această campanie electorală i-au adus postului la care lucrează, Realitatea TV, o somație publică din partea Consiliului Național al Audiovizualului (CNA),

Dorina Rusu este membrul CNA  care a propus măsura și și-a motivat decizia printr-un articol pe care se bazează Consiliul, ce spune că realizatorii și moderatorii emisiunilor și dezbaterilor electorale au printre obligații „să formuleze clar întrebările, fără a fi tendențioase sau părtinitoare”, notează paginademedia.ro.  

Miercuri, 1 iunie, ședința CNA  a vizat mai multe emisiuni din campania pentru alegerile locale, printre care și "Ora primarului", prezentatîă de Denise Rifai. Edițiile în care i-a avut ca invitați pe Laura Chiriac, Alexandru Nazare și Dan Cristian Popescu au fost analizate. Dorina Rusu a considerat că moderatoarea și-a depășit atribuțiile și a luat decizia de autosesizare ca răspuns la reacțiile publicului. "Doamna Denise Rifai a devenit celebră prin faptul că-și pune invitații într-o situație ridicolă ca să le arate că dânsa e mai deșteaptă", a spus membra CNA.

Valentin Jucan, și el parte din Consiliu, a fost cel care a votat împotriva sancțiunii și i-a luat apărarea lui Denise Rifai: " Ridicolul a apărut din cauza invitaților care se bâlbâiau și care imediat au început să se simtă isterizați de faptul că li se pun întrebări ridicole. Până acum am avut o campnaie în care moderatorul îl mângâia sau arunca cu acuzații. De data aceasta, a venit un moderator care a început să pună astfel de întrebări capcană la care nu te aștepți."

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net