Reacţiile furioase ale românilor după o bătrână a fost violată și bătută în toaleta bisericii

Ultima actualizare:

    Viol şi crimă înfiorătoare în comuna gălăţeană Iveşti, chiar în ziua de Paşte, în toaleta bisericiiFOTO: adevarul.ro
Viol şi crimă înfiorătoare în comuna gălăţeană Iveşti, chiar în ziua de Paşte, în toaleta bisericiiFOTO: adevarul.ro

Sunt mulți români revoltați și vor reintroducerea pedepsei cu moartea după ce un tânăr abia ieșit din pușcărie a comis o faptă abominabilă în ziua de Paște. O bătrână de 82 de ani a fost bătută și violată în toaleta bisericii de un recidivist. Era pur şi simplu strivită. Părea călcată de tren.

Viol şi crimă înfiorătoare în comuna gălăţeană Iveşti, chiar în ziua de Paşte. O bătrână în vârstă de 82 de ani, din localitate, a fost găsită, duminică, 8 aprilie, în jurul orei 17,30, aproape fără suflare, într-o baltă de sânge, în toaleta  din curtea bisericii, scrie adevărul.ro.  Oribila descoperire a fost făcută chiar de către soţia preotului paroh, care a intrat în toaletă după ce i s-a părut că aude nişte zgomote suspecte, iar la vederea corpului mutilat al femeii a alertat imediat autorităţile, la 112. Medicii au spus: ”Era pur şi simplu strivită. Părea călcată de tren.”

Cei mai mulţi dintre cei care au comentat cazul au cerut ca autorităţile să ia în calcul varianta organizării unui referendum pentru reintroducerea pedepsei cu moartea în cazul criminalilor recidivişti. Oamenii au criticat în termeni foarte duri şi reformele din justiţiei, care ar fi transformat infractorii în nişte privilegiaţi, potrivit adevarul.ro.

Autorul oribilei fapte este Nicolae Irinoiu Negoiţă în vârstă de 24 de ani, proaspăt eliberat din puşcărie, care a fost arestat preventiv, apoi pentru 30 de zile. Este recidivist, fiind condamnat de mai multe ori pentru furturi şi vătămări corporale. Abia fusese eliberat condiţionat din închisoare.

Iată în continuare câteva dintre comentariile de pe Internet legate de crima oribilă din ziua de Paşte, potrivit adevarul.ro.

”Nu eram de acord cu pedeapsa cu moartea. Dar în ce ţară de cxxx trăim nu mai e altă soluţie. Cei ce dau legile sunt vinovaţi. Oare dacă era mama sau copilul lui violat şi ucis de un recidivist, tot la fel dădea legile astea tâmpite? Dar parcă trăiesc într-o bulă în care nimic nu-i atinge şi nu au parte de nenorocirile populaţiei de rand. Un violator şi un criminal nu se vor vindeca niciodată! Vor condiţii? Să pună mâna să muncească corect şi să-şi facă un viitor. Nu să se plângă că nu au condiţii în închisori... Ei au vrut acolo! Te doare sufletul şi nu-ţi ajung cuvintele când vezi câte nedreptate este acum în România”, scrie Lina Georgia.

”Părerea mea e că e timpul să cerem pedeapsa cu moartea pentru lucruri de genul acesta! E din ce în ce mai rău! Lumea nu mai are nici un respect pentru nimeni şi nimic!” (Steluta Stanga).

„Referendum! Pepedeapsa cu moartea pentru fapte grave!” (Daniel Anghele).

„Dacă totul merge bine, iese după 25 de ani cu 73.000 de euro în cont” (Nica George).

„Dl Tudorel pregătiţi bănuţii! Sau poate canalia asta poate face puşcărie la domiciliu. Tudorel, încep sa apară primele rezultate ale prostiilor jegurile penale care conduc ţărişoara asta frumoasă” (Gheorghe Mihai).

„După legile lui Tudorel, peste câţiva ani nenorocitul va fi liber şi va avea o avere în cont” (Mihaela Stoica)

„Un nenorocit în plus, ca şi alţii de genul lui, care fac fapte grave şi apoi se dau victime ale sistemului. Urmărind azi ştirile pe un post TV, am văzut cum criminalul de la Braşov s-a împărtăşit urmând a trece într-o altă etapă a vieţii” (Lucian Boisan).

„Nenorocitul ăsta şi cei de teapa lui să îi violeze tot neamul lui Tudorel Toader, lui Dragnea şi parlamentarilor care au votat asemenea legi idioate!” (Florin Prunau).

„Să le fie de cap celor care au graţiat criminalii în interesul lor. Ei ar trebui arestaţi împreună cu criminalii să tragă ponoasele la un loc răcoros” (Anica Enache).

„Puşcăria e floare la ureche. Stă bine-mersi la răcoare şi mănâncă pe spinarea noastră. NU! Genul acesta de javre turbate ar trebui trase în ţeapă! Poate vi se pare prea dur, dar nu îi mai poţi reeduca în veci” (Caterinschi Vicentiu).

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net