Reacții după referendum. Codrin Ștefănescu: «Este un eșec al României»

Ultima actualizare:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a mărturisit faptul că rezultatul referendumului pentru familie 2018 este un eşec al românilor şi al României. Cu toate acestea, el a putut observa faptul că au mers foarte mulți români la vot, referindu-se chiar la un număr «gigant» de voturi.

Codrin Ștefănescu a declarat, printre altele, că boicotarea acestui referendum a fost un act de aroganță. El a mai mărturisit și faptul că nu crede că acesta ar fi fost un referendum politic din niciun punct de vedere.

„În primul rând, nu a fost un vot politic. Acest referendum nu a fost o chestiune asumată politic de nimeni. A fost pur şi simplu o acţiune venită în urma unei scrisori semnată de 3 milioane de români, un demers care s-a transformat în referendum. Românii au venit la vot în număr gigant, 4 milioane de români au venit la vot. 4 milioane e o cifră. Dacă vorbim de boicotul opoziţiei, putem spune că toată această acţiune are un efect advers faţă de aroganţa cu care au discutat în spaţiul public şi modul în care s-a comportat Iohannis, să nu ieşi să spui că vei veni la vot, să ceri să nu se vină la vot, ceea ce e constituţional. Uitaţi-vă la cozile din diaspora, pe ultimele secunde la ora 21.00 au fost cozi. Halucinant cum s-au comportat în secţiile de vot preşedinţii de secţii care s-au retras înainte de vot, ca să se întârzie votarea. Au făcut tot ce e e posibil omeneşte să se se boicoteze acest demers. N-a fost un referendum politic, a fost asumat, o chestiune civică. Este un eşec al românilor şi al României în general, era o chestiune importantă, poate nu a fost suficient două săptămâni pentru campania de promovare, trebuiau mai multe dezbateri”, a fost declarația lui Codrin Ştefănescu, conform digi24.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net