Reacție dură a lui Traian Băsescu după pumnii lui Mirel Palada. ”Băgați mare!”

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu, revoltat de comportamentul lui Mirel Palada
Traian Băsescu, revoltat de comportamentul lui Mirel Palada

Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat după scandalul violent în care au fost implicați senatorul Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului, și sociologul Mirel palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.

Traian Băsescu a anunțat pe pagina personală d efacebook că nu va mai onora invitațiile televiziunilor care îl vor mai chema în platourile lor pe sociologul bătăuș Mirel Palada. Reacția vine în urma scandalului de miercuri seară, din pauza publicitară a unei emisiuni de la B1 Tv, în care erau invitați Mirel Palada și Mihai Goțiu.

După ce se contrase pe tot parcursul emisiunii cu senatorul USR Mihai Goțiu, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a trecut la gesturi mai dure în timpul pauzei publicitare. Mai precis, Palada l-a lovit cu pumnul direct în figură pe Goțiu, trimițându-l pe senator la camera de gardă a Spitalului de Urgență și obligând-o pe realizatoarea emisiunii, Nadia Curlin, să anuleze dezbaterea.

”Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv”, a sintetizat scena Traian Băsescu într-o reacție pe pagina personală de Facebook, anunțând că nu va mai participa la nicio emisiune a vreuei televiziuni care îl va va mai invita pe Palada.”Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale.Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă.”

Mihai Goțiu a făcut plângere joi dimineață la poliție împotriva lui Mirel Palada. Sociologul fiind pasibil de pușcărie.

"Art.193 C.pen: Lovirea sau alte violențe - (1) Lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. (2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă. (3) Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, a explicat judecătorul Cristi Danileţ pe contul său de Facebook.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net