Reacția șocantă a unei cerșetoare din Arad când o femeie a refuzat să-i dea bani

Ultima actualizare:

    O cerșetoare din Arad a devenit agresivă atunci când o femeie a refuzat să-i dea baniFoto: Getty
O cerșetoare din Arad a devenit agresivă atunci când o femeie a refuzat să-i dea baniFoto: Getty

O arădeancă a povestit o întâmplare neplăcută petrecută în parcarea unui supermarket din Arad. O cerșetoare a devenit agresivă atunci când arădeanca a refuzat să-i ofere bani. În plus, a observat că aceasta nu era singură, ci însoțită și de alți cerșetori.

Aradon.ro relatează că Aradul s-a umplut de cerșetori și oameni ai străzii care acostează clienții de la terase, restaurante și supermarketuri pentru a le oferi și sunt foarte insistenți, iar unii, chiar agresivi. Sursa citată a interceptat povestea femeii care a fost oarecum agresată de cerșetoarea cu pricina și a prezentat cum a decurs întâmplarea.

În decursul zilei de 6 octombrie, Ștefania M. A ieșit de la un supermarket Kaufland de pe strada Banu Mărăcine, după ce și-a făcut cumpărăturile și s-a îndreptat spre autoturism, timp în care a fost acostată de o cerșetoare de etnie romă, care era însoțită de un copil. Cerșetoarea i-a cerut bani, dar, deși a fost insistentă, a fost refuzată. În semn de răzbunare, cerșetoarea a urmărit-o până la mașină pe clientă și i-a împins cu putere ușa automobilului peste ea, în timp ce femeia își așeza cumpărăturile.

Imediat după acest scenariu, când a dus căruciorul la locul special amenajat, Ștefania M. a observat o altă cerșetoare, dar însoțită de vreo zece persoane. Temându-se pentru siguranța sa, femeia s-a întors rapid la mașină și a plecat în grabă.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net