Reacţia lui Marian Godină după ce a văzut cum a ripostat poliţisul lovit de Cristi Boureanu

Ultima actualizare:

    Marian Godină şi-a felicitat colegii care l-au pus la pământ pe Cristian BoureanuFoto: Facebook
Marian Godină şi-a felicitat colegii care l-au pus la pământ pe Cristian BoureanuFoto: Facebook

Se adeveresc mărturiile celor care au văzut cum Cristian Boureanu s-a prăbuşit lat la pământ după ce a agresat un poliţist. Noi imagini din noaptea scandalului dintre fostul deputat şi oamenii legii au fost făcute publice sâmbătă seară. În film se vede clar cum doi agenţi de la rutieră ripostează şi îl lovesc cu pumnii pe Cristian Boureanu, după ce fostul parlamentar agresează un poliţist.

În faţa unor imagini care nu mai au nevoie de alte comentarii cu Boureanu şi reacţia poliţistului, Marian Godină îşi laudă colegii pentru cum au traşat situaţia punându-l la pământ pe politicianul recalcitrant cu un pumn în figură. Acesta este complet de acord cu gestul violent al poliţistului, care a primit de la Boureanu un genunchi în zona inghinală, spunând că “că a fost o reacție proporțională și corectă”.

"Pentru cei care spuneau că polițistul nu a avut nicio reacție și că a fost prea blând. Urmăriți finalul. A avut reacție sau nu? Eu zic că a fost o reacție proporțională și corectă. Mie, unul, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Bravo, colegule! Așa trebuia răspuns!", a scris el pe contul de socializare după ce a urmărit imaginile. 

Ulterior, într-o nouă postare, Marian Godină a prezentat câteva instrucțiuni din procedura de imobilizare a persoanelor, ca să-şi justifice reacţia pentru care unii l-au pus la zid. "Pentru înfrângerea acţiunilor agresive şi imobilizarea persoanelor turbu­lente se folosesc procedeele specifice luptei corp la corp. Se pot aplica şi lovituri cu pumnul, mâinile şi picioarele, genunchii, coatele şi alte părţi ale corpului. Se evită aplicarea loviturilor în zone vitale şi cu o intensitate exa­ge­rată, de natură a provoca vătămarea gravă a integrităţii corporale ori moar­tea persoanelor. Forţa fizică şi procedeele de luptă corp la corp se folosesc numai după so­marea celor care se manifestă violent, de a înceta acţiunea agresivă şi de a se supune cererii îndreptăţite a poliţistului folosind formula: „Poliţia, încetaţi!”. Nu este necesară somaţia în cazul în care poliţistul este atacat prin surpindere sau integritatea corporală sau viaţa vreunei persoane este pusă în pericol imediat”, a explicat Godină lăsând să se înţeleagă că felul în care a ripostat colegul său nu poate fi condamnat.  

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net