Reacția lui Klaus Iohannis, după ce ministrul Justiției a cerut revocarea procurorului-șef al DNA

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La scurt timp după ce minstrul Justiției Tudorel Toader și-a încheiat comunicarea din fața presei, de joi, 22 februarie,cu cererea de revocre a procurorului-șef al Dna, Laura Kodruța Kovesi. președintele Klaus Iohannis a ieșit cu o reacție.

Pe site-ul Administrației Prezidențiale a apărut următorul comunicat, din caretranspare ideea că Iohannis este mulțumit de activitatea DNA: "Referitor la Raportul privind activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție, prezentat joi, 22 februarie a.c., de către ministrul Justiției, Administrația Prezidențială face următoarele precizări:

Din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA și având în vedere că evaluarea activității DNA și a conducerii acestei instituții de către Președintele României diferă de cea a ministrului Justiției, se impune o analiză aprofundată a acestui document, care urmează să fie realizată la nivelul Administrației Prezidențiale de către departamentele de specialitate.

În repetate rânduri, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat mulțumit de activitatea DNA și a conducerii sale, punct de vedere pe care și-l menține în continuare.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept."

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net