Reacția lui Ion Besoiu la vestea morții lui Marin Moraru: «Dumnezeu ne lasă tot mai săraci»

ion_besoiu.jpg

Ion besoiu
Ion Besoiu avea 85 de ani
foto: arhiva personală

Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde era internat din 10 august. Marele actor avea 79 de ani, se lupta cu o suferință necruțătoare, iar decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator.

Colegii de breaslă au reacționat imediat la tragica veste. Printre primii s-a numărat și Ion Besoiu (85 de ani). "Dumnezeu ne lasă tot mai săraci. A mai dispărut un mare artist, un mare actor, un prieten, un camarad, un om cu un suflet foarte larg. Dumnezeu să-l ierte!", a spus Ion Besoiu, citat de Agerpres.

Și Alexandru Arșinel a deplâns moartea celui pe care-l numea Marinuș

arsinel.jpg

alexandru arsinel
Alexandru Arșinel a deplâns moartea lui Marinuș Moraru

 

"Mor în ultimul timp mari personalități artistice ale țării. Au murit de curând Adrian Enescu, un mare compozitor, maestrul Beligan, mi-a murit și un coleg de promoție de la Târgu-Mureș, Mihai Gingulescu (...) Și iată că a dispărut și Marinuș, un actor excepțional, de o discreție și de o delicatețe extraordinare. Forma un cuplu cu soția lui de invidiat și de respectat, oameni care și-au dedicat toată viața artei și teatrului. Mă refer mai ales Marinuș, care niciodată n-a încercat să iasă în față, fiind unul dintre cei mai mari actori ai noștri. Regret din tot sufletul dispariția lui", a spus Alexandru Arșinel pentru Agerpres.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • marin moraru

    Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la vârsta de 79 de ani, la Spitalul Elias. Actorul era internat din 10 august și se lupta cu o boală necruțătoare.

  • marin moraru

    Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la Spitalul Elias din București, unde era internat din 10 august. Actorul a făcut un stop cardio-respirator. Era internat la secția de Terapie Intensivă. În urma sa rămâne cea căreia i-a purtat o dragoste enormă, Lucia Moraru, cu care a fost căsătorit 52 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1