Reacția iubitului Elenei Udrea, după ce aceasta ieșit din închisoare

Ultima actualizare:

    Adrian Alexandrov este foarte fericit că iubita lui se întoarce acasă
Adrian Alexandrov este foarte fericit că iubita lui se întoarce acasă

Elena Udrea a fost eliberată din arest, iar iubitul ei este cel mai fericit că ea se va întoarce în brațele sale. Adrian Alexandrov a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin care și-a arătat bucuria faptului că Elena va petrece Sărbătorile alături de el și fiica lor.

El a publicat mesajul pentru a le mulțumi oamenilor pentru că i-au susținut în tot acest timp trist în care iubita lui a stat în închisoarea costaricană. 

Adrian Alexandrov se bucură că Elena Udrea se întoarce acasă

Elena Udrea va petrece trecerea în noul an alături de iubitul ei și fiica lor. Adrian a mărturisit că se bucură că fiica lor va fi din nou alături de mama ei. 

"În urmă cu 2 săptămâni, postam un mesaj prin care îl rugam pe Moșu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetița noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranța și se pare că exact în seara de Ajun, Elena vine lângă noi, acasă. Magia Crăciunului e tăcută, nu o auzi... dar o simți Dumnezeu ne iubește. Mulțumesc tuturor pentru încurajări și susținere, și vă doresc Sărbători Fericite!", a scris Adrian Alexandrov pe pagina lui.

Elena Udrea, despre perioada de arest

Elena Udrea a povestit despre cele mai grele momente din arest.  Ea a explicat că cel mai greu i-a fost să stea departe fiica ei, însă faptu că era aproape de Alina Bica, a făcut perioada arestului să treacă mai ușor, potrivit digi24.ro.

”Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai uşoară perioada asta. Mult, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, când am fost în arestul din România. Mult, mult mai greu de suportat de data aceasta, dar Dumnezeu a făcut o minune, pentru că nu poate fi decât o minune faptul că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă şi pot să petrec Crăciunul, aniversarea mea din 26 decembrie”, a spus Elena Udrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net