Reacţia Enel România după sinuciderea Directorului General al companiei

sediu_enel.jpg

Joi, directorul general Enel România s-a aruncat de pe clădirea societăţii, decedând la impactul cu solul
Joi, directorul general Enel România s-a aruncat de pe clădirea societăţii, decedând la impactul cu solul
Foto Florin Şuler

Compania a emis un comunicat de presă în care deplânge pierderea directorului general, Matteo Cassani.

Biroul de presă Enel România a emis un comunicat de presă după accidentul care care a zguduit sediul societăţii din Capitală.

"Stimaţi colaboratori,
Vă informăm că astăzi a avut loc o tragedie, în care colegul nostru Matteo Cassani, Directorul General al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia şi-a pierdut viaţa. Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident. O investigaţie a autorităţilor este în curs de derulare.
Matteo Cassani a fost un excelent profesionist, care lucra de zece ani în România, ocupând diverse poziţii de conducere în cadrul companiei noastre. Un om respectat de toţi colegii şi apreciat de clienţi şi de întreagă comunitate de business.
Prioritatea noastră în acest moment este să fim alături de familie şi colaboratorii săi apropiaţi. Sperăm că întreagă presă să respecte intimitatea persoanei implicate şi să nu speculeze pe acest eveniment nefericit"
, a comunicat societatea după incidentul petrecut joi la prânz.
Reamintim că directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a murit, joi, după ce s-a aruncat de pe clădirea instituţiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală. Acesta a decedat la impactul cu solul.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1