Reacția Elenei Udrea după alegeri: „Mă bucur pentru Băsescu”

Ultima actualizare:

    Elena Udrea n-a obținut un nou mandat de deputatFoto: Arhiva Click!
Elena Udrea n-a obținut un nou mandat de deputatFoto: Arhiva Click!

Candidatul independent la alegerile parlamentare Elena Udrea nu a reușit să întrunească pragul minim de voturi pentru a obține un nou mandat de deputat. Fosta blondă de la Cotroceni a precizat că, cel mai probabil, Liviu Dragnea va fi noul premier al României.

„Probabil că domnul Dragnea. Ce poţi să-i mai spui când ai luat 50% aproape cu partidul tau, cine mai poate să-i reproşeze ce, domnului Dragnea? Probabil că domnul Dragnea va fi noul premier. "Dacă a fost votat, asta este. Electoratul a votat. Nu poţi să-i reproşezi electoratului nimic. Şi nu doar că a votat. Cred că s-a votat cum nu s-a mai votat, cred, din 2000. Aşa un vot masiv pentru PSD, pentru un partid şi s-au bătut în toată ţara aproape. Şi scorul mic al PNL-ului...Deci, dacă aşa a votat electoratul eu nu cred că noi avem ce să spunem. Evident (electoratul n.r.) n-a fost interesat de mesajul acesta cu justiţia care s-a tot dat şi cu penalii. Au votat PSD fără să-i intereseze lucrul acesta. Probabil că şi societatea trebuie să înceapă să priveasca altfel clasa politica"", a declarat Elena Udrea, la instanţa supremă unde participă la o nouă şedinţă de judecată în dosarul Gala Bute, potrivit Mediafax.

De asemenea, Udrea a precizat că se bucură de rezultatul întrunit de PMP, partidul lui Traian Băsescu: „Am înţeles mesajul electoratului. Mă bucur că a intrat PMP, mă bucur pentru Traian Băsescu. Personal, o vreme o să mă retrag din atenţia dumneavoastră. Îmi găsesc alte proiecte, nu că în ultimii 2 ani aş fi făcut cine ştie ce politică, dar o să îmi găsesc proiect privat în care să fac cu totul altceva. Mai bine să intre în Parlament PMP decât un candidat independent, Elena Udrea. (...) Probabil că problemele pe care le am avut şi le am i-a determinat pe mulţi dintre susţinătorii mei de la alegerile trecute ca de data aceasta să nu îmi dea votul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net