Reacția Daliei Ciubucă după candidatura ei la europarlamentare: «Acidul hialuronic nu mi-a afectat creierul»

dalia-ciubuca-reactie5.jpg

Dalia Ciubucă a reacționat pe rețelele de socializare, după ce candidatura ei la alegerile europarlamentare a stârnit controverse
Foto Facebook

După ce a fost ironizată în spațiul media în urma depunerii candidaturii sale pentru alegerile europarlamentare, Dalia Ciubucă a luat „măsuri” pe rețelele de socializare, unde a decis să îi pună la punct pe toți cârcotașii care îi subestimează abilitățile intelectuale din pricina aspectului fizic.

Aceasta recunoaște că a apelat la unele operații de înfrumusețare, însă îi asigură, în mod ironic, pe cei ce s-au legat de acest aspect, că acidul hialuronic nu are nicio legătură cu inteligența unei persoane, substanța neinterferând în niciun fel cu capacitățile și funcțiile creierului. 

Aceasta susține că a candidat pentru postul de eurparlamentar pentru a învăța politică și pentru a sprijini un alt membru al partidului PSDI (Partidul Social Democrat Independent), Cornel Comșa. Dalia, în vârstă de 32 de ani, este organizator de evenimente la un club din București și are o fetiță.

Reacția Daliei Ciubucă, după ce candidatura ei pentru europarlamentare a stârnit controverse 

„Mă amuz încontinuu de ieri, pe seama articolelor și a comentariilor cu referire la candidatura mea pentru un post de europarlamentar. DA, m-am înscris în partidul PSDI (nu are absolut nici o legătură politică cu PSD, din contră) și mi-am depus candidatura. Practic, am făcut acest lucru, în primul rând, să îl susțîn pe albaiulianul nostru, Cornel Comșa, care ocupă primul loc pe listele de candidați, un om extraordinar, cu o vastă experiență în politică, iar în al doilea rând pentru că mă regăsesc în conceptul în jurul căruia a fost dezvoltat acest partid.

dalia-ciubuca.jpg

Dalia Ciubucă își dorește să ajungă europarlamentar
Foto Facebook

Sunt acționar la 2 firme de organizare evenimente, am un job de organizator de evenimente la o locație din București și îmi cresc fetița cum știu mai bine). (..) Într-adevăr, suntem o țară populată de oameni superficiali, dar nu pentru că Dalia Ciubuca a candidat la europarlamentare, ci pentru că aplecăm ochii  și urechile la știri subiective, care deformează realitatea. Nimeni nu a menționat măcar un eveniment organizat în toată activitatea mea sau numele firmelor la care sunt acționară și care au avut o evoluție spectaculoasă de la înființare.

dalia-ciubuca-fetita2.jpg

Dalia este și mamă, având o fetiță
Foto Facebook

Suntem total neinformați și ne mai și mândrim cu asta. Domnilor, Dalia Ciubuca nu „rupe cluburile în două”, Dalia Ciubuca este organizator de evenimente de 10 ani, asta face ea, o meserie care presupune FOARTE multă muncă și determinare, departe de ceea ce puteți observă în câteva poze. Probabil că un eveniment organizat în Grădina Botanică sau la Palatul Ghica Tei nu atrăgea la fel de multe controverse printre cititori, deși au fost printre cele mai frumoase organizate vreodată în aceste locații, binențeles, de către firma noastră (a ei și a Biancăi Berchez, o altă candidată n.r).

dalia-ciubuca-reactie3.jpg

Dalia Ciubucă este organizator de evenimente pentru clubul BOA din Capitală
Foto Facebook

Iar în ceea ce privește „botoxul” și „silicoanele” (domnilor atotștiutori, în buze se injectează acid hialuronic, nicidecum botox), credeți-mă că aceste intervenții s-au făcut la exterior, nu îmi afectează deloc creierul, Slavă Domnului. 
Am intrat în această poveste pentru a susține un om și un concept și pentru a învață ușor, ușor, cu ce se mănâncă politica, (deși am terminat o facultate de profil, nu am avut o legătură prea strânsă până acum cu domeniul acesta)”, a explicat Dalia Ciubucă pe rețelele de socializare. 

 

 

 

 

 

Loading...