Răzvan Tomescu, jurnalist sportiv la Radio România Actualități, a murit din cauza coronavirusului. Avea 53 de ani

image-2020-12-4-24460071-41-razvan-tomescu.jpg

Jurnalistul Răzvan Tomescu a murit de COVID-19

Jurnalistul sportiv Răzvan Tomescu a murit răpus de coronavirus, după cum au anunțat colegii acestuia de la Radio România Actualități. Tomescu avea 53 de ani.

Jurnalistul Răzvan Tomescu a murit

Site-ul Radio România Actualități a anunțat, vineri, 4 decembrie, pierderea colegului lor Răzvan Tomescu, jurnalist care a relatat de la opt ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă sau de vară. Gazetarul a pierdut lupta cu Covid-19, cu care fusese testat pozitiv.

„Colegul nostru, de la Redacţia Sport, Răzvan Tomescu, a încetat din viaţă, astăzi, la vârsta de 53 de ani, la Spitalul Municipal din Bucureşti, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este singurul ziarist de Radio din România care a relatat de la opt ediţii ale jocurilor olimpice de iarnă sau de vară. Pe lângă activitatea sa jurnalistică, a jucat polo în Liga Întâi”, au anunțat colegii acestuia.

În vârstă de 53 de ani, Răzvan Tomescu a fost internat la Spitalul Municipal din București după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dar a pierdut lupta cu COVID-19.

Astfel, Răzvan Tomescu se află pe lista celor 176 de persoane care au decedat în ultimele 24 de ore. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri 8.062 de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

Loading...