Războiul valizelor, faza pe gogoşi

7_1.jpg

Liviu Dragnea a adus în Parlament o valiză cu gogoşi, ca răspuns la scandalul declanşat de Rise Project
Foto: Inquam

Circ total înaintea întâlnirii „cu scântei” de la vârful PSD, de luni, 5 noiembrie. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ţinut să răspundă acuzaţiilor din scandalul „valiza” TelDrum, pornit în weekend de Rise Project, aducând două geamantate cu un conţinut inedit.

Întâlnirea Comitetului Executiv al PSD a început în forţă! Liviu Dragnea şi-a făcut apariţia la Parlament cu două trollere negre. Ştia că toată lumea aşteaptă de la el un comentariu pe tema scandalului care a fost pe buzele tuturor la sfârşitul săptămânii trecute. Rise Project a anunţat, într-o postare pe Facebook, că o valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în Teleorman. Valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.

Dragnea a spus că valiza despre care a scris Rise Project este ”o gogoaşă”, nu are legătură cu el şi că ”e o prostie, o disperare”. Apoi, a deschis cele două valize negre pe care le adusese: una plină cu gogoşi şi una cu ”dosare” despre Klaus Iohannis.

7_2.jpg

Dragnea a venit la Parlament cu două geamantane
Foto: Inquam

 

”Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. A doua valiză e cu documente care nu au ajuns la DNA. Şi hai să vedem ce este: dosarul cu achiziţia frauduloasă a imobilului Raiffeisen. Dosarul cu retrocedări către Forumul Democrat German a bunurilor grupului etnic german. Dosarul cu închirierea căminului de bătrâni de la forumul Democratic german. Dosarul cu presiuni asupra unui judecător CCR”, a spus liderul PSD, citat de news.ro.

Preşedintele PSD nu este însă străin de firma TelDrum. În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.

7_3.jpg

Preşedintele PSD, relaxat în Brazilia
Foto: Rise Project
Loading...

Citește și