Răsturnare de situaţie! Studenta care a căzut de la etajul patru ar fi alunecat de pe pervaz

Ultima actualizare:

    O studentă eminentă: Andrada PuţinaFoto: Facebook
O studentă eminentă: Andrada PuţinaFoto: Facebook

O nouă ipoteză în cazul Andradei Puţina, studenta la Medicină s-a aruncat de la sâmbătă de la etajul patru al unui bloc din Oradea. Dacă în primă fază anchetatorii am mers pe varianta sinuciderii, cercetările ulterioare indică un accident.

Liniştea cartierului Dimitrie Cantemir a fost spulberată sâmbătă dimineaţa de vestea că o tânără s-a sinucis, după ce s-ar fi sărit de la etajul patru al blocului Cicero. Impactul cu solul i-a fost fatal fetei.

Procurorii criminalişti au demarat o anchetă pentru a elucida misterul care însoţeşte această dramă. Andrada Puţina, o tânără de 21 de ani din Zalău, era studentă la Facultatea de Medicină din Oradea. Fata era în anul doi la Stomatologie, şi în primul an la Medicină Generală. Cunoscuţii o descriu drept o studentă conştiincioasă, plină de viaţă, mereu cu zâmbetul pe buze şi cu multe planuri de viitor. Singură la părinţi, Andrada a fost o elevă de nota zece.

Reconstituire cu ajutorul unui manechin

Vineri seară, fata a ieşit în club cu prietenul ei şi s-au întors acasă sâmbătă dimineaţă. Când şi-a dat seama că îi lipseşte telefonul, Andrada a intrat în panică. Aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, tânăra i-ar fi spus prietenului ei că i s-a terminat cariera în medicină. Potrivit unor surse din anchetă, fata s-a aşezat pe geam, cu spatele spre stradă. În urma măsurătorilor efectuate de anchetatori, căzătura ar fi survenit în urma unui accident: tânăra ar fi alunecat de pe pervazul geamului. Această ipoteză este susţinută de anumite aspecte constatate de criminalişti, dar şi poziţia în care a fost găsită. Anchetatorii au revenit marţi la blocul unde s-a produs tragedia, ca să realizeze o reconstituire, cu un manechin special creat, având aceeaşi greutate şi înălţime ca ale tinerei.

A băut în club

“Datele strânse până în acest moment al anchetei conduc spre concluzia că victima ar fi căzut. În acest sens, se fac măsurători şi verificări la faţa locului”, explică prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit unor surse din anchetă, s-a stabilit, în urma analizelor de laborator, că fata avea o alcoolemie de 1,3 la mie în sânge. Chiar şi prietenul ei a confirmat faptul că au consumat alcool în timp ce se aflau în club. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net