Răsturnare de situație în cazul soților sinucigași! Bogdan Maleon, bănuit că își înșela soția

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Au apărut noi detalii în ancheta celor doi soți din Iași care s-au sinucis la distanță de trei ore chiar în ziua de Crăciun.

În urma verificărilor camerelor de supraveghere, polițiștii au ajuns la concluzia că în ziua fatidică cei doi soți nu au ieșit din casă, excepție a făcut doar bărbatul care a plecat timp de câteva minute la cumpărături, scrie Ziarul de Iași.

În anchetă apar și informații legate de o presupusă relație extraconjugală a bărbatului. În plus, anchetatorii au eliminat definitiv ipoteza conform căreia un străin ar fi intrat în casă și i-ar fi ucis.

Din cercetările efectuate, Bogdan Maleon a ieșit timp de 10 minute și s-a dus la un magazin din apropiere unde a făcut mici cumpărături. În tot acest timp, soția sa nu a părăsit locuința. Pe baza acestor detalii, este eliminată și varianta conform căreia bărbatul nu și-ar fi petrecut noaptea de sâmbătă în căminul conjugal, iar soția sa s-ar fi sinucis din cauză că nu ar mai fi suportat infidelitatea acestuia.

În ciuda acestor speculații, apropiații cuplului au mărturisit că au bănuieli legate de o presupusă aventură extraconjugală a soțului. În plus, prietenii susțin că femeia suferea de depresie din cauza relației extraconjugale ale soțului său, dar și din cauza faptului că pierduse cu puțin timp o sarcină. Pe fondul consumului de alcool, femeia și-ar fi pus capăt zilelor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5