Rareș Demian, preşedintele de la Valea Dacilor, s-a spânzurat cu un tricolor pe 1 Decembrie

Ultima actualizare:
Rareş Demian s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la Costeşti
Rareş Demian s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la Costeşti

Rareș Demian, preşedintele ”Valea Dacilor” a fost găsit mort, duminică dimineaţa (1 decembrie), având un tricolor în jurul gâtului. Rareş Damian avea 33 de ani și era un militant al păstrării tradițiilor moștenite de la daci. El s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la Costeşti, ajuns la a treia ediţie.

Gest cutremurător al unui tânăr cunoscut pentru acţiunile de promovare a evenimentelor dedicate istoriei României.

Rareş Damian (33 de ani), preşedintele organizaţiei „Valea dacilor”, a fost găsit mort duminică dimineaţă (1 decembrie), scrie adevarul.ro.

Potrivit informaţiilor provenite de la apropiaţii săi, tânărul din Orăştioara de Sus, satul de la poalele Sarmizegetusei Regia, s-ar fi spânzurat cu un tricolor. Nu se cunosc motivele pentru care tânărul şi-a luat viaţa.

”Au loc cercetări cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violenţă, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, citat de adevarul.ro.

Rareș Demian s-a spânzurat cu un tricolor

Rareş Demian s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la Costeşti, ajuns la a treia ediţie.


    Rareş Demian s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la CosteştiFOTO: Facebook
Rareş Demian s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la CosteştiFOTO: Facebook

”Dimineaţă am vrut să te sun pentru că nu vorbisem de vreo trei luni şi m-am luat cu diverse ca de obicei. Ceva mă făcea să mă gândesc la ţine. Acum am înţeles de ce. Te-am simţit frate! Drum lin, Rareş şi... ne vom întâlni curând!”, a transmis un apropiat pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi dimineaţă, unul dintre cei mai fideli prieteni ai noştri, RAREŞ DEMIAN, preşedintele Asociaţiei culturale Valea Dacilor, şi unul din iniţiatorii Frăţiei Lupilor, a plecat la Zalmoxis. Avea 33 de ani. Alte cuvinte sunt de prisos. Quidam feri sunt et ad mortem paratissimi”, au transmis Amicii Salvamont Adler Ferdinand.

”Nimic nu va mai fi ca ieri. Au rămas doar regrete, lacrimi, întrebări fără răspuns şi un gol uriaş. Valea Dacilor a rămas orfană şi plânge fără tine, Rareş. Fie să găseşti, acolo sus, ce căutai şi nu găseai, aici, pe Pământ”, a scris Vladimir Brilinsky. (Sursa: adevarul.ro)

Citește și:

În câte scandaluri a fost implicat Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A

Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A., acuzat că și-a violat fiica vitregă

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net