Rareș Bogdan anunță că alegerile generale vor fi în 5 decembrie

Ultima actualizare:

    Rareș Bogdan este prim-vicepreședinte al PNL
Rareș Bogdan este prim-vicepreședinte al PNL

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, joi, potrivit hotnews.ro la „Marius Tucă Show”, că alegerile generale vor fi organizate în 5 decembrie, iar cele locale la sfârșit de septembrie sau început de octombrie.

Întrebat dacă mai este interesat să candideze la Primăria Capitalei, liderul PNL a spus că rămâne europarlamentar.

„Nu sunt interesat de o carieră în administrație în Primăria Capitalei, nu vreau să candidez. Eu rămân europarlamentar, rămân în zona politic”, a declarat Rareș Bogdan potrivit hotnews.ro. Acesta crede că România, condusă de Guvernul PNL, s-a descurcat bine până acum în lupta cu pandemia.

”PNL, după un an fabulos, 2019, după câștigarea alegerilor prezidențiale, a venit perioada guvernării, negociind cu 8 grupuri politice am investit un guvern. Au început primele măsuri guvernamentale, iar la început de martie pandemia COVID-19 a lovit în plin România. Din punct de vedere al crizei medicale, cred că România s-a descurcat mai bine decât se spera”, a mai spus europarlamentarul. Acesta este convis că Guvernul și președintele vor anunța măsuri concrete de relansare a economică: „E cel mai pregătit dintre președinții ultimilor 30 de ani, a gestionat un oraș care s-a dezvoltat fantastic, Sibiul, nu va face greșeli, nu va lua decizii pe care să le întorcă ulterior”, l-a lăudat Rareș Bogdan pe președintele Iohannis.

Citiți și

Rareş Bogdan anunţă că nu candidează la Primăria Capitalei

Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia de la Realitatea TV. Reacţia patronului Cozmin Guşă

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net