Răpire ca-n filme! Nepoata unui primar, sechestrată de un taximetrist din Iaşi. Acesta a cerut 25.000 de lei

Ultima actualizare:

UPDTAE 20.00. Răpitorul, un bărbat de 31 de ani de profesie taximetrist, a răpit-o pe femeie după ce aceasta s-a urcat în taxi, grăbită să ajungă la serviciu. Andreea Beşleagă a fost apoi sechestrată într-un apartament din cartierul ieşean Nicolina. În jurul orei 18.30, familia tinerei a acceptat să se întâlnească cu răpitorul pentru a-i da recompensa pretinsă. Zona în care s-au întâlnit a fost împânzită cu poliţişti în civil care l-au reţinut pe răpitor şi au eliberat-o, ulterior, pe tânără. Taximetristul a fost reţinut şi este cercetat pentru lipsire de libertate. Se pare că răpitorul avea mari datorii la cămătari şi a răpit-o pe tânără fără să ştie cine este.

UPDATE 18.50: Tânăra a fost găsită. Ea a fost răpită de un taximestrist! Cei doi, victima şi răpitorul, sunt la Poliţia Municipiului Iaşi, informează ziaruldeiasi.ro.

Poliţiştii l-au prins pe răpitor în timp ce i se aducea recompensa. El a fost săltat din maşină şi trântit la pământ de agenţi. A fost adus la sediul Poliţiei Municipiului plin de noroi şi cu nasul spart.

Andreea Besleaga, nepoata primarului din localitatea Tomeşti, Ştefan Timofte, a fost luată pe sus chiar în drumul spre serviciu.

Tânăra, angajată la o farmacie, ar fi fost trimisă de angajatori la un alt punct de lucru, iar pe drumul său ar fi fost răpită de către un necunoscut.

Acesta i-a apelat sora, cerând familiei suma de 25.000 de lei răscumpărare.

Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la locuinţa tinerei pentru a lua amprente şi a încerca să găsească indicii, informează ziaruldeiasi.ro.

Toţi poliţiştii au fost scoşi pe teren şi organizează filtre, în vederea identificării fetei, dar şi a răpitorului.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net