Rănit la Colectiv, şi-a găsit iubită pe patul de spital

Ultima actualizare:

    Cântăreţul Alex Plângu ne-a povestit cum s-a îndrăgostit în cele mai grele momente din viaţă
Cântăreţul Alex Plângu ne-a povestit cum s-a îndrăgostit în cele mai grele momente din viaţă

Cu un ochi a plâns, cu unul a râs! Cântăreţul Alex Plîngu (27 de ani), una dintre victimele incendiului de la Colectiv din octombrie 2015, şi-a găsit sufletul-pereche în timp ce se afla internat în spital. Alex şi Edith (23 de ani) se gândesc acum la nuntă.

Cu zâmbetul pe buze şi bucuros că a scăpat cu viaţă şi se poate gândi la viitor, fostul concurent de la “X-Factor” ne-a povestit cum s-a îndrăgostit într-un moment dificil, în care nu se aştepta să i se întâmple aşa ceva.

“Este greu să îmi amintesc prin ce am trecut anul trecut, dar mă încurajez singur pentru că nu am ce face. Am o singură amintire foarte plăcută din acea perioadă:  mi-am cunoscut iubita. Pentru mine a fost o minune ca ea să vină în acele clipe la mine la spital. A venit pur şi simplu să se intereseze de soarta mea când a aflat de tragedia de la Colectiv. S-a interesat ce îmi doresc şi s-a dus să îmi cumpere un tricou cu «Goodbye To Gravity» (n.r. numele trupei care concerta în club în acea seară) şi un îngeraş. Nu ne-am cunoscut până atunci, dar am reuşit să ne ataşăm, în timp, unul de altul, mai ales că ea a avut grijă de mine cât am fost internat în spital”, ne-a povestit Alex. Tânărul are planuri mari cu Edith, cu care se gândeşte să-şi oficializeze relaţia. “Ne dorim amândoi o familie. Sper chiar la nuntă! O iubesc mult şi apreciez ce a făcut pentru mine în momente grele”, ne-a mai spus fostul concurent de la ”X-Factor”.

simeon stalpnicul png

Alex a suferit arsuri pe mâini şi spate în incendiul de la clubul Colectiv şi a stat două luni în spital.  “Medicii au reuşit să mă pună repede pe picioare. Acum nu mă mai ustură rănile, chiar dacă mai am nevoie de intervenţii chirurgicale. Cât timp am stat internat am cunoscut mulţi tineri care au fost implicaţi în tragedia din acea noapte. Cu unii păstrez şi acum legătura”.

simeon stalpnicul png

Click! Spune: 64 de oameni au murit și circa 200 au fost grav răniți, în 30 octombrie 2015, în urma incendiului din clubul „Colectiv”. Focul a izbucnit după ce scânteile artificiilor au aprins buretele de pe tavan. Mulți dintre spectatorii la concertul din acea seară ar fi scăpat poate cu viață dacă hala avea mai multe ieșiri. În plus, în club se aflau, în acea seară, circa 400 de oameni, deși capacitatea sălii era de 80 de persoane.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net