Rănit în Colectiv, Liviu Popescu s-a trezit din comă! Primele cuvinte

Ultima actualizare:

    Liviu Popescu (29 de ani) a fost grav rănit în incendiul din clubul blestematfoto: Arhiva Personală
Liviu Popescu (29 de ani) a fost grav rănit în incendiul din clubul blestematfoto: Arhiva Personală

Ionuț Liviu Popescu (29 de ani) se afla în Colectiv în noaptea tragediei, alături de alți prieteni ai lui, colegi din trupa Up to Eleven. Tânărul a fost internat în stare gravă la Spitalul de Arși din București, reușind să scape cu viață din incendiu.

Ulterior, la 13 noiembrie, acesta a fost transferat la spitalul AKH din Viena, Austria, cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviație. După aproximativ o săptămână în care s-a aflat în comă, Liviu Popescu a deschis ochii și chiar a reușit să articuleze câteva cuvinte.

„Astăzi (sâmbătă, 21 noiembrie, n.r.), Liviu a deschis ochii după o săptămână de somn. Erau umflați și nu puteau, încă, focaliza cum trebuie, dar ne-a recunoscut. A încercat să vorbească și cu greu, ca un copil care abia învață să pronunțe primele cuvinte, a reușit să articuleze «ma-ma». A vrut să ne spună mai mult de atât, ba chiar să schițeze un zâmbet, dar nu a reușit. Era, încă, prea sedat. L-am lăsat să se întoarcă la somn. Sperăm să îl găsim mai treaz mâine (duminică, 22 noiembrie, n.r.) și să putem comunica. La plecare, ne-a făcut ușor «Pa-pa» cu piciorul”, a relatat unul dintre apropiații tânărului, printr-un mesaj publicat pe profilul lui de Facebook.

„Medicii sunt mulțumiți de cum arată operațiile de pe spate, dar este încă nevoie de timp ca să spună dacă este suficient de bine sau trebuie intervenit din nou. Pe antebrațul stâng au apărut mici îmbunătățiri și asta ne bucură. Bacteriile rămân în continuare o îngrijorare pentru că sunt urâte și puternice, dar este bine că nu sunt în sânge. Din păcate, riscul unor complicații încă există, pentru că, din câte am înțeles, în România nu s-au curățat plăgile cum trebuie și pe arsuri au rămas destul de mult timp substanțe toxice care e posibil să fi fost absorbite în organism. Suntem, însă, încrezători că Liviu este puternic și că totul va fi bine. Îngerul lui păzitor îi este mereu alături”, a mai adăugat apropiatul victimei.

Ionuț Liviu Popescu este cameraman la postul de televiziune Prima TV, dar și basistul trupei Up To Eleven. Acesta se afla în clubul Colectiv vineri (30 octombrie), alături de colegii lui, solistul Mircea Petrescu, care a scăpat nevătămat, toboșarul Bobo și chitaristul Laurențiu Vârlan, care a decedat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net