Raluca Turcan, ținta ironiilor după ce i-a urat "La mulți ani" baronului Samuel von Brukenthal, mort din 1803

raluca-turcan.jpg

raluca turcan
Raluca Turcan a șters mesajul în urma valului de ironii
Sursă foto: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ministrul Muncii Raluca Turcan i-a urat ”La mulţi ani!”, într-o postare pe Facebook, baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei, colecţionar de artă şi fondator al muzeului din Sibiu care îi poartă numele, născut la 26 iulie 1721 şi decedat în 1803. Ulterior, ca urmare a ironiilor şi a comentariilor de pe reţeaua socială, ministrul şi-a editat postarea, renunţând la urare.

Ministrul Muncii Raluca Turcan a transmis, luni, un mesaj pe Facebook în care i-a urat „La mulți ani” baronului Samuel von Brukenthal guvernator al Transilvaniei, decedat în 1803. În urma valului de comentarii ironice scrise de către internauți, ea a șters mesajul. 

„Astăzi istoria consemnează naşterea baronului Samuel von Brukenthal. Un sibian care zi de zi ne este exemplu. Un om înaintea vremurilor sale, un adevărat om al Luminilor, baronul Brukenthal ne-a lăsat o moştenire impresionantă. A lăsat Sibiului, a lăsat României, a lăsat Europei. Brukenthal, revenit de la Viena, a deschis unul dintre primele muzee ale lumii, a lăsat o impresionantă colecţie de artă şi o bibliotecă monumentală. Tot el ne-a dat lecţia cultivării mediului intelectual. El a creat o adevărată oază culturală în Sibiul finalului de secol XVIII. Samuel von Brukenthal este o bornă pentru cultura şi societatea României. La mulţi ani Samuel von Brukenthal!!!”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

raluca-turcan.jpg

postarea ralucai turcan
Mesajul Ralucăi Turcan a fost ținta ironiilor internauților
Sursă foto: Captură video

După valul de ironii de pe rețelele sociale, Raluca Turcan a editat postarea renunţând la urare.

Raluca Turcan, reacție dură, adresată politicienilor care s-au amuzat pe seama gafei

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a revenit, luni seară, cu precizări despre urarea în cinstea zilei de naştere a baronului Samuel von Brukenthal. „Cât despre baronii PSD cu 4 clase şi doctorate furate şi care acum simt din nou nevoia sa se dea deştepţi, să nu se panicheze, ca vor avea şi ei muzeul lor: Muzeul Jilava”, a completat Turcan.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul